`

Employer branding

Bereik de beste nieuwe collega's met optimale employer branding. Vertel het verhaal dat past bij jouw organisatie en overtuig kandidaten om te solliciteren. Unique helpt je met de juiste instrumenten.

Employer branding voor recruitment

Het verschil tussen imago en identiteit. Is het beeld dat jij hebt van jouw organisatie gelijk aan je uitstraling naar buiten? En hoe verhoudt die uitstraling zich tot de interne organisatie? Onderscheid je positief naar buiten en maak het ook intern waar. Dan vertellen collega's met trots over hun werk. En maak je jouw beloftes waar voor nieuw personeel.

Dat is employer branding. Nieuwe kandidaten bekijken het merk waar ze solliciteren. Vragen zich af of ze bij jouw organisatie willen werken. Of de sfeer goed is en of de cultuur past bij hun eigen waarden.

Zet jouw organisatie goed op de kaart

Echt talentvolle kandidaten komen overal aan het werk. Aantrekkelijke vacatures en imago spelen een rol. 

Daarom is het belangrijk om tijdens de fase waarin je bevlogen talent wilt vinden, aandacht te schenken aan dat imago. Denk aan een eigen werkenbij-pagina bijvoorbeeld, een social media campagne of mooie bedrijfsvideo. Unique helpt je.

Employer branding hulpmiddelen

Deze producten van Unique zelf, of in samenwerking met partners, helpen je op weg met de juiste employer branding.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.

`