Masterclass bevlogenheid

Bevlogen medewerkers maken iedere organisatie succesvol. Unique organiseert een workshop voor en door experts. Voor directeuren, managers of hr-profesionals. Maak kennis met onze experts!

 

Aandacht voor cultuur

Organisaties die veel aandacht besteden aan hun interne cultuur halen maximaal rendement uit hun medewerkers. En actief sturen op bevlogenheid leidt direct tot minder verzuim en verloop en zorgt voor hogere productiviteit en tevreden klanten. Maar hoe succesvol ben jij en welke cultuur straalt jouw bedrijf uit? Kijk mee in de keuken van een ander en volg onze masterclass.

 

Lees meer

Wat leer je?

  • De belangrijkste trends voor de toekomst
  • Inzicht in je eigen organisatiecultuur, wat zijn je risico’s en waar zit je kracht?
  • Een kijkje in de keuken van andere organisaties

 

Onze sprekers

Tijs Koedam, Directeur Energyplatform.
Tijs staat voor energie, ademt energie en doet er alles aan om deze energie over te dragen. Want inspiratie en vitaliteit lopen synchroon aan productiviteit.


Sven Rickli, Directeur Nolost Captital.
Het motto van Sven? ‘Feeling Good, Working Better’. Sven stelt niet de medewerker maar de mensen centraal. Dankzij zijn wetenschappelijke opleidingsachtergrond en jarenlange praktijkervaring heeft Sven de ideale formule voor jouw organisatie al bijna klaarliggen.


Tom Eijck, Sociaal Innovatiemanager Unique.
Specialist in het creëren van medewerkerswaarde. Tom neemt je mee in de ideale employer Journey van uw medewerkers.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.