Snelle terugkeer

Als een collega onverhoopt ziek wordt, dan wil je natuurlijk dat hij of zij snel weer aan het werk kan. In de tussentijd is het fijn als de werkzaamheden overgenomen worden, zodat er geen werk blijft liggen. In eerste instantie denk je dan aan andere collega's. Maar wordt de werkdruk dan niet te hoog? Voorkom dat andere collega's ook ziek worden.

Unique denkt mee en zoekt samen met jou naar een oplossing. Of het nu voor korte of lange termijn is. Bij Unique ben je aan juiste adres. Neem contact met ons op, of vertel ons wie je zoekt.

Werk samen met Unique aan een snelle terugkeer

Unique kent tijdelijk en vast talent. Bijvoorbeeld om een collega te vervangen die ziek is of om andere redenen even niet kan werken. En we begeleiden personeel, met ons hr-advies.

Lees meer

Unique vervangt talent en helpt tegelijkertijd aan een snelle terugkeer.

  • Uitzenden. Tijdelijk personeel dat op zoek is naar een bijbaan of tijdelijke opdracht.
  • Detacheren. Is er meer tijd nodig, of een opdracht die afgerond moet worden? Unique kent talent met werkervaring en een contract.
  • Advies. Onze hr-adviseurs geven advies. Om verzuim of verloop te voorkomen. 

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.