Unique Multilingual

Ben je toe aan een (nieuwe) professionele uitdaging in een internationale werkomgeving? Of zoek je meertalig personeel? Als recruitmentspecialist in meertalige kantoorprofessionals bieden wij wervingsdiensten door heel Nederland. Wij matchen voor tijdelijke en vaste vacatures bij internationale bedrijven. We helpen je in de volgende stap van je carrière of organisatie, maar we bieden we ook hulp aan mensen die zich recent in Nederland hebben gevestigd. We streven ernaar om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

 

Bekijk alle meertalige vacatures

 

Onze partners:

20160415_uitklap_uml_prof_2

Multilingual bij Unique

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste functie of kracht, we bieden een breed scala aan (arbeids-)mogelijkheden. Dagelijks matchen we meertalige vacatures en kandidaten. We matchen op het gebied van verkoop, marketing, financiën, logistiek, administratie, managementassistentie, hr en klantenservice.

Een baan vinden via Unique Multilingual betekent:

  • Professionele loopbaanbegeleiding en advies
  • Hulp bij wonen en werken in Nederland
  • Online trainingsmogelijkheden
  • Op maat gemaakte taalcursussen
  • Volledige service met een persoonlijk tintje in het Engels en natuurlijk allemaal gratis
Lees meer
Omdat we zelf een meertalig team zijn, hebben we een uitstekend begrip van verschillende culturen en talen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van professionele en gepersonaliseerde loopbaantrajecten aan meertalige professionals.
 

Werken en wonen in Nederland

Wij geloven in een goede balans tussen werk en privéleven. Daarom proberen we altijd de best mogelijke service te bieden. Naast loopbaanbegeleiding en begeleiding, bieden we je ook hulp bij de integratie in de Nederlandse samenleving.

Tijdelijk en vast personeel

Tijdelijk en vast personeel

Werken via Unique Multilingual betekent dat wij jouw officiële werkgever worden, terwijl je bij een van onze klanten werkt. Je hebt recht op dezelfde voordelen als je collega's, die rechtstreeks bij onze klant werken; alles in overeenstemming met de CAO van onze klant. Afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkt, heb je na een bepaalde periode mogelijk recht op een direct of een permanent contract.
Directe werving

Directe werving

Het kan zijn dat we op basis van directe werving kandidaten zoeken, dat betekent dat je direct bij onze klant in dienst zult zijn. Wij helpen je van sollicitatie tot jobaanbieding. Hier bieden we slechts recruitmentadvies.
Recruitmentproces

Recruitmentproces

Of je nu solliciteert op een van onze vacatures of dat een consultant contact met je opneemt met een aanbieding, je zult altijd een sollicitatiegesprek hebben waarin jouw vaardigheden en werkverwachtingen worden besproken. Dit kan een face-to-face of Skype-interview zijn voor het geval je nog in het buitenland woont. We zullen je door de interviewprocedure met onze klant begeleiden en helpen bij het wervingsproces.
Hulp bij wonen en werken in Nederland

Hulp bij wonen en werken in Nederland

Als multicultureel team zijn onze consultants graag bereid hun ervaringen te delen met het vestigen in Nederland. We hebben samenwerkingsverbanden opgezet met specialisten die helpen wanneer je je vestigt in Nederland, denk aan ABN Amro, Linguarama, RotsVast, Limes International.
Tips & tricks

Tips & tricks

Als consultant in meertalige carrièremogelijkheden bieden we onze kandidaten professionele hulp bij elke stap van het recruitmentproces: van advies over het schrijven van je cv, tot hulp bij sollicitatiegesprekken en begeleiding bij vacatures.

Tijdelijk en vast personeel

Directe werving

Recruitmentproces

Hulp bij wonen en werken in Nederland

Tips & tricks

Ervaringen van Unique collega's

Charlotte over haar werk bij Unique

Senior International Consultant
"Daily contact with international clients, candidates and colleagues provide an intercultural and dynamic work environment."
 
 

106 vacatures