Unique Scheepvaart en transport

De logistiek beweegt altijd. Met mensen die het vervoer over weg, water, lucht en rail organiseren. Samen met specialisten, klanten en kandidaten, handelen wij net zo snel als de logistiek. Open, eerlijk en met duidelijke verwachtingen.

De logistiek gecertificeerde consultants van Unique Scheepvaart en Transport zijn en werken met specialisten in de logistiek om kantoorpersoneel in de gehele supply-chain de juiste werkplek te bieden. Wij zijn ontstaan vanuit de wens van onze klanten, we organiseren werk en denken mee over jouw nieuwe collega's, tijdens een college of op locatie.

 

Neem contact op met Unique Scheepvaart en Transport

Omdat je een nieuwe baan zoekt, advies wilt of natuurlijk omdat je op zoek bent naar nieuw logistiek personeel. Wij brengen vraag en aanbod in de supply chain bij elkaar.

Lees meer
Maak kennis met Unique Scheepvaart & Transport

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

Logistiek met een landelijke dekking

Unique Scheepvaart en Transport bemiddelt landelijk logistiek personeel. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp en Breda. Voor scheepvaart en transport, luchtvaart of op- en overslag.

Specialisten

De logistiek gecertificeerde consultants van Unique werven voor en werken samen met expediteurs, transportplanners, logistiek managers, inkoop-assistenten, inkopers, en line managers.

 

Maak kennis met ons team

Onze collega's vertellen over werkplezier bij Unique Scheepvaart en Transport.
Wil je ook bij ons werken? Bekijk dan deze pagina en neem vul het formulier in.

Kees Varkevisser consultant scheepvaart en transport Amsterdam

Kees Varkevisser

Consultant Scheepvaart en Transport omgeving Amsterdam

Het verhaal achter een cv ontdekken blijft iedere keer interessant, waarom wil iemand dat jij hem of haar helpt? Wie zit er voor je? Aan de andere kant geldt hetzelfde voor bedrijven die je bezoekt, past jouw kandidaat daar wel? Dit is wat mijn werk zo leuk maakt om te doen! Iedere dag weer vol passie en plezier naar mijn werk, wie wil dat nou niet?

Jacco Touw Consultant scheepvaart en transport Rotterdam

Jacco Touw

Consultant Scheepvaart en Transport omgeving Rotterdam
Verantwoordelijk voor de regio Rotterdam en gespecialiseerd in logistiek office personeel. Of het nou gaat om bemiddelen of adviseren, voor zowel klant als kandidaat streef ik ernaar om optimale service te verlenen.
Shane Horn - consultant scheepvaart en transport Rotterdam

Shane Horn

Consultant Scheepvaart en Transport omgeving Rotterdam
Zelf ben ik mijn loopbaan begonnen in de logistiek zo heb ik als transportplanner, expediteur en Inside sales medewerker gewerkt en dit altijd met veel plezier gedaan. Nu deel ik mijn kennis en expertise met andere, waarbij ik veel voldoening haal uit het begeleiden van logistiek professionals naar de juiste nieuwe uitdaging.
michelle-linkedin

Michelle Buik

Over werken bij Unique Scheepvaart & Transport

Bij Unique Scheepvaart & Transport hebben we het leukste team, de leukste klanten en kandidaten! Een dag is nooit hetzelfde. Behalve dat we hard werken met elkaar om voor onze toppers hun droombaan te vinden hebben we veel plezier met elkaar en beloont Unique goede prestaties. Daarnaast krijg je van Unique allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en juist die dingen te doen waar jij goed in bent.

 

 

Bekijk alle logistieke vacatures

Of kom je liever bij Unique Scheepvaart en Transport werken? Meld je dan hier aan.