Klantenservice vacatures

Customer care, customer service of supportmedewerker... hoe je het ook noemt, in functies die op klantenservice zijn gericht gaat het erom dat jij de stem van een organisatie vertegenwoordigt. Je houdt ervan om klanten te helpen en adviseren. Dat kan bij klantcontactcenters zijn, maar ook inhouse bij grote en bekende organisaties in het land.

 

Werken in de customer care?

Klantcontact, dat is waar het om draait in de branche die customer care wordt genoemd. Heb je goede communicatieve skills? Ben je oplossingsgericht? En help je mensen graag verder? Dan hebben wij vele leuke vacatures voor je.

Werkzaamheden in de customer care

Ga je werken in een callcenter, om mensen rond etenstijd lastig te vallen met producten die ze niet nodig hebben? Nee, dat is verleden tijd.

De functies in de customer care branche vormen een steeds belangrijker schakel om de klantbeleving met organisaties zo goed mogelijk te houden. Excellente klantgerichtheid is voor veel organisatie een belangrijk onderdeel van hun dienstverlening. Daarom wordt er veel waarde gehecht aan goede klantcontactmedewerkers.

Klantcontact

De manieren waarop je klantcontact hebt verschillen, je helpt klanten bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail. Maar ook ben je het aanspreekpunt voor klanten via de online chatservice van een organisatie, Whatsapp of social media.

Klantenservice: opleidingen

Om in deze branche aan het werk te kunnen heb je in ieder geval een afgeronde middelbare opleiding, aangevuld met een wft-certificaat. Heb je nog geen wft-certificaat maar wel een afgeronde middelbare opleiding? Dan betalen wij je wft-certificaat!

Welke skills heb je nodig?

Naast de juiste opleidingen en certificaten beschikt de ideale klantcontactmedewerker doorgaans over deze eigenschappen:

  • Zelfstandig
  • Oplossingsgericht en proactief
  • Communicatief vaardig
  • Klantgericht
  • Flexibel
Customer Care - Klantenservice
 

Waarom Unique Customer care?

 
Claudia is Teamleider bij AllSecur

Claudia over haar werk bij Allianz Direct

Claudia is Teamleider
"Alle neuzen staan dezelfde kant op: dat spreekt mij het meest aan bij AllSecur. Je voelt de energie door het gebouw heen suizen, iedereen wil graag en het ambitieniveau ligt hoog. De afwisseling zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is."
Ervaringen van Kevin bij AllSecur

Kevin over zijn werk bij Allianz Direct

Kevin is Desk Accountmanager
"Het leukste aan mijn functie is dat ik enorm veel variatie heb in mijn werk. Ik informeer en voorzie de klant van een verzekeringspakket op maat. De ene dag heb ik telefonisch contact met de klant, de andere dag houd ik mij bezig met administratieve taken."