Haal gratis je wft-certificaat via Unique

Snel aan het werk in de customer care of financiële dienstverlening? Behaal jouw gratis wft-certificaat via Unique. Uiteraard zorgen we er daarna ook voor dat je kosteloos je certificaat kunt behouden zolang je via Unique werkt.

 

Wat is een wft-certificaat en waarom heb ik het nodig?

Een basis wft-certificaat is sinds 1 januari 2014 verplicht. Als je werkt in een functie waarin je advies geeft, bijvoorbeeld over financiële zaken zoals verzekeringen of hypotheken. En ook als je met zorg(verzekeringen) te maken hebt is een wft-certificaat vaak verplicht. Met een wft-certificaat laat je zien dat je deskundig en integer bent. Heb je een wft-certificaat dan vergroot dat de kans op werk aanzienlijk.

Wft in de zorg

Unique heeft veel customer care functies beschikbaar in de richting van zorg- en ziektekostenverzekeringen. Daarvoor kan je ook kiezen om de opleiding Wft Zorg te volgen. Na het behalen van je Wft Zorg certificaat kan je via Unique bijvoorbeeld aan de slag voor grote zorgverzekeraars in het land.

Wft-finance

Pas jij beter op een functie waar je juist financieel advies geeft? Dan zijn daar specifieke wft-certificaten voor te behalen. Denk aan een wft voor hypotheekadvies, leningen, vermogen of pensioenen. Unique biedt bijvoorbeeld veel functies waarin particuliere schadeverzekeringen centraal staan, waar je dan ook een specifiek certificaat voor kunt halen.

Heb je al een Wft-certificaat?

Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. We helpen je dan graag snel verder. Bekijk bijvoorbeeld alle vacatures in de klantenservice.

Wil je een ander wft-certificaat behalen?

Ook dan komen we graag met je in contact. Vul het formulier op deze pagina in, dan nemen we snel contact op om jouw specifieke mogelijkheden te bespreken.

We kunnen uiteraard niet iedereen gratis aan de juiste papieren helpen. Daarom zal eerst een telefonische intake plaatsvinden. We kijken dan naar jouw wensen en mogelijkheden in jouw regio. Afhankelijk van de mogelijkheden zal je snel via Unique aan het werk kunnen en het juiste certificaat behalen.