shadow

Detachering

Gedetacheerd werken via Unique houdt in dat je bij ons in dienst bent, maar aan het werk gaat bij één of meer van onze opdrachtgevers. Het is afwisselend en werk, waarbij je veel ervaring opdoet in korte tijd. Unique zorgt voor de coaching en begeleiding die je verder helpt.

Snel inzetbare specialisten

Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt staan ze voor u klaar. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. Unique regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn juridisch de werkgever van de gedetacheerde medewerker.

Dit zijn de voordelen van detachering

Je ontvangt elke maand een vast salaris van ons als je gedetacheerd werkt, ook als we een keer geen opdracht voor je hebben. Het is uitdagend werk, of het nu voor een korte of langere periode is. Zo bouw je werkervaring op én je hebt de zekerheid van een vast contract. De overstap naar een vaste baan bij één van je werkgevers is bovendien zo gemaakt, omdat ze jou al kennen.

Wat jouw kwaliteiten ook zijn

Of je nu bijvoorbeeld goed bent in werken met je handen of in de commercie, in ons uitgebreide netwerk hebben we heel veel aantrekkelijke en gerenommeerde bedrijven waar je aan het werk kunt. Bovendien biedt Unique je persoonlijke aandacht om je carrière vooruit te helpen. Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures of loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor loopbaanadvies op maat.

De voordelen van detachering:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.