shadow

Kandidaten aan het woord: Gerjan van Eeren

Gerjan werkt via Unique bij ABN AMRO.

”Iedere dag kwaliteit. Aan iedereen, en iedereen is anders.”

De sollicitatieprocedure van Gerjan van Eeren duurde maar 1,5 week. Unique Rotterdam had de vacature van ABN AMRO. Gerjan wilde bij een bank werken en solliciteerde.


Binnen anderhalve week de ideale baan.

Unique nodigde hem snel uit voor een gesprek en drie dagen later bezocht Gerjan voor het eerst het ABN AMRO-kantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Een week later begon hij daar als adviseur dagelijkse bankzaken. Naast zijn hbo-opleiding moest Gerjan toen alleen nog de Wft-certificaten halen die je nodig hebt als je adviseert over bankproducten. En die opleiding, die haalde hij ook nog eens binnen anderhalve week.

Iedere dag is anders.

Als adviseur dagelijkse bankzaken heeft Gerjan contact met particuliere klanten die langskomen met vragen. Over een bankrekening bijvoorbeeld, leningen of verzekeringen. ABN AMRO stimuleert hem om verder te leren en groeien. Met opleidingen en door bijvoorbeeld ownership. Met ownership heb je de focus op een actueel onderwerp. Over digitalisering, of klanttevredenheid. Wat vertelt Gerjan op feesten en partijen over zijn werk? “Je ontmoet een mix van mensen. Helpt mensen verder en hoort tegelijkertijd mooie verhalen. En als dat allemaal goed gaat, dan word je beloond met een hoog cijfer voor je klantcontact.” Gerjan wil “kwaliteit leveren. Aan iedereen, en iedereen is anders. Elk karakter en ieder probleem. Daardoor blijf je leren en dat is interessant. Ik werk niet op de automatische piloot.” 
Gerjan van Eeren artikel

Het cv van Gerjan

Leeftijd: 26
Woonplaats: ​Rotterdam
Opleiding: Hbo Small business retail management
Hobby’s: Sporten, lezen en mijn vriendin helpen met haar eigen onderneming

Werken bij ABN AMRO?

Wil jij net zo'n baan als Gerjan? Unique werft voor ABN AMRO. Bekijk de vacatures en solliciteer meteen.

Lees meer

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.