shadow

Uitzenden

Als je snel aan het werk wilt bij één van onze opdrachtgevers dan kies je voor uitzenden. Je doet in korte tijd veel ervaring op en Unique helpt je bij het ontwikkelen van je talent. Bekijk onze vacatures en vind snel jouw ideale baan!

Profiteer van de voordelen van uitzenden

Als uitzendmedewerker is Unique jouw werkgever maar werk je op een flexibele manier bij een van onze opdrachtgevers. In korte tijd ervaar je hoe het er bij verschillende bedrijven aan toe gaat. Daar leer je van, maar bedrijven leren jou ook kennen en dat biedt vaak een mooie opstap naar een vaste baan.

De voordelen van werken als uitzendmedewerker:

 

Elk niveau, elk vakgebied

Ons uitgebreide netwerk bestaat uit vele aantrekkelijke en gerenommeerde bedrijven. Op welk niveau en binnen welk vakgebied je ook wilt werken, bij Unique is alles mogelijk. Wij bieden je persoonlijke aandacht, zodat je de volgende stap in je carrière kunt zetten. Bekijk onze vacatures of loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor loopbaanadvies op maat.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.