shadow

Werving en selectie

Via Unique kun je ook direct op een vaste baan solliciteren. Veel van de bedrijven uit ons netwerk zetten ons in voor werving en selectie. Wij brengen je snel op de hoogte van vacatures die vaak alleen bij de bedrijven intern bekend zijn. Je bent er dus als eerste bij. Unique regelt je sollicitatiegesprek en helpt je bij de optimale voorbereiding. Bekijk onze vacatures en vind snel jouw ideale baan!

De voordelen van werving en selectie via Unique

Stel je eens voor hoe inspirerend het is om te werken voor een topbedrijf. Daar kunnen wij je bij helpen. Voor je het weet heb je een baan die echt bij je past. Een vaste baan zelfs. Met onze begeleiding kom je het sollicitatieproces goed door!

Verschillende functies en werkgevers

Waar je ook in bent gespecialiseerd, wij kennen de aantrekkelijke en gerenommeerde bedrijven waar je aan de slag kunt. Maar eerst willen we jou leren kennen, want niet alleen je cv is belangrijk. We willen weten wat je drijfveren zijn en wat jij echt belangrijk vindt. Zo vinden wij de baan die echt bij je past. Bekijk onze vacatures of loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor loopbaanadvies op maat.
 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.