shadow

Werving en selectie

Via Unique kun je ook direct op een vaste baan solliciteren. Veel van de bedrijven uit ons netwerk zetten ons in voor werving en selectie. Wij brengen je snel op de hoogte van vacatures die vaak alleen bij de bedrijven intern bekend zijn. Je bent er dus als eerste bij. Unique regelt je sollicitatiegesprek en helpt je bij de optimale voorbereiding. Bekijk onze vacatures en vind snel jouw ideale baan!

De voordelen van werving en selectie via Unique

Stel je eens voor hoe inspirerend het is om te werken voor een topbedrijf. Daar kunnen wij je bij helpen. Voor je het weet heb je een baan die echt bij je past. Een vaste baan zelfs. Met onze begeleiding kom je het sollicitatieproces goed door!

Verschillende functies en werkgevers

Waar je ook in bent gespecialiseerd, wij kennen de aantrekkelijke en gerenommeerde bedrijven waar je aan de slag kunt. Maar eerst willen we jou leren kennen, want niet alleen je cv is belangrijk. We willen weten wat je drijfveren zijn en wat jij echt belangrijk vindt. Zo vinden wij de baan die echt bij je past. Bekijk onze vacatures of loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor loopbaanadvies op maat.
 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.