shadow

We hebben jouw droombaan

We zijn op zoek naar Nederlandstalige klantenservice medewerkers (fulltime) voor een grote webshop in Portugal.
De opdrachtgever is een van de grootste e-commerce sites van Nederland. Je gaat aan de slag als klantenservicemedewerker en zal zowel telefonisch als per e-mail klanten te woord staan met hun order-& statusvragen. Je 

Huisvesting en juridische zaken worden voor je geregeld en je kunt dus zorgeloos genieten van de Portugese cultuur. Naast het werk heb je genoeg vrije tijd om met Nederlandstalige collega's samen de omgeving te ontdekken en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Kortom een uitgelezen mogelijkheid voor de gemotiveerde, ambitieuze en avontuurlijke werknemer. Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.