shadow

Unique verzorgt werving en ontwikkeling van callcenterpersoneel Cendris

Facilitair Contactcenter Cendris sluit een mantelovereenkomst voor de periode van één jaar met HR-dienstverlener Unique. Als mantelpartner ondersteunt Unique Cendris bij de werving en ontwikkeling van contactcenterpersoneel. Unique werft op basis van competentieprofielen en investeert in de training en ontwikkeling van de nieuwe callcentermedewerkers met een uitgebreid trainingsprogramma. Specifiek voor de opdrachtgevers van Cendris in de bank- en verzekeringsbranche verzorgt Unique bijvoorbeeld de verplichte Wft-opleidingen. Cendris is hierdoor verzekerd van voldoende gekwalificeerde callcentermedewerkers die aan alle wettelijke eisen voldoen.

De groeiende diversiteit aan servicekanalen, de opkomst van selfservice en ontwikkelingen als pro-Active Chat hebben directe consequenties voor de functie van de agents. Er worden andere eisen gesteld aan kennis, vaardigheden en competenties. De werkomgeving is steeds meer een blijvend veranderende omgeving waar, door de groeiende complexiteit van de klantvraag, de lat voor de agent steeds hoger komt te liggen. Om deze reden is competentiegericht werven én ontwikkelen van essentieel belang.

Ingrid Hiemstra, Manager HR bij Cendris: “Wij kiezen voor Unique vanwege de specialistische kennis en ervaring in onze branche in combinatie met een innovatieve werkwijze. Cendris heeft een ambitieus groeiscenario. Unique kent de dynamiek van onze branche en is gewend aan onze grote volumes, dat geeft vertrouwen.”

Marcel Nienhuis, Branche manager Customer Care bij Unique: “Met meer dan tweeduizend agents, verdeeld over zes locaties, is Cendris een van de grootste facilitaire callcenters van Nederland. Cendris staat voor beleving, co-creatie en creativiteit. Precies daar hebben we elkaar gevonden. We zijn enorm trots dat wij deze organisatie mogen ondersteunen bij het realiseren van de ambitieuze doelstellingen.”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.