shadow

Priscillia Lavin Luengo van Technicum Intercedent van het Jaar 2015

Almere, 20 november 2015 – Priscillia Lavin Luengo, consultant bij HR-dienstverlener Technicum, is gisteravond in Maarssen verkozen tot Intercedent van het Jaar 2015. Dankzij het oordeel van een vijftienkoppige jury, wist Priscillia door te dringen tot één van de drie plaatsen in de finale. Haar persoonlijke pitch en een speeddate met de vakjury zorgden er uiteindelijk voor dat Priscillia met de prijs naar huis ging. Priscilla dankt deze overwinning aan haar kennis en professionaliteit. De vakjury was unaniem in haar oordeel: “Priscillia is een echte vakvrouw.”

Aan de finaleavond gingen een pittige kennisquiz, een visieopdracht en een telefonisch assessment vooraf. Als finalist heeft Priscillia zichzelf en Technicum zo sterk neergezet, dat haar visieopdracht beoordeeld werd met een 9 en zij ook hiervoor een prijs in ontvangst mocht nemen; die van beste visieopdracht.

Adriaan Belonje, directeur van Technicum: “Natuurlijk ben ik, en is de hele organisatie, enorm trots op Priscillia. De beste intercedent van het land werkt bij Technicum! Wat haar voor ons een echte winnaar maakt, is het feit dat Priscillia puur en professioneel is. Met een duidelijke visie maakt zij elke dag het verschil voor al haar vakkrachten en klanten. Het is mooi om te zien dat zij dit tijdens de nominatieronde en finale ook heeft weten te vertalen naar de jury en daar nu voor beloond is met een geweldige prijs.”

Priscillia Lavin Luengo, Intercedent van het Jaar 2015: “Het is een fantastisch gevoel dat ik deze mooie prijs mee naar huis heb mogen nemen. Ik ben inmiddels zeven jaar werkzaam als senior consultant bij Technicum en ik heb er nog alle dagen plezier in. De afwisseling en interactie met klanten zorgen ervoor dat ik gelukkig ben in mijn werk. De ene dag sta ik op een bouwplaats voor een werkplekinspectie, de andere dag zit ik op kantoor met een klant de planning door te spreken. Als je doet waar je goed in bent en dicht bij jezelf blijft, komt de beste versie van jezelf naar boven. Deze baan past dan ook perfect bij mij.”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.