shadow

Unique opent deuren HR Store voor ondernemend Nederland

Peoplebusiness partner Unique lanceert een nieuwe webshop: de HR Store. In deze webshop kunnen ondernemers HR-diensten en -producten online aanschaffen om personeelszaken te optimaliseren. Unique opent als eerste in de uitzendmarkt een online HR Store in samenwerking met verschillende leveranciers, die gespecialiseerd zijn in HR-diensten. Het assortiment van de webshop bestaat uit producten zoals, video-sollicitatie tools, onboarding apps, opleidingen en HR-advies.

MKB’ers hebben steeds meer behoefte aan een externe adviespartner op het gebied van zaken als opleiden en ontwikkeling, ziekteverzuim en re-integratie en het starten of beëindigen van dienstverbanden. Middels de HR Store heeft Unique een nieuw middel in huis om ondernemers te helpen met het oplossen van dit soort vraagstukken. Het assortiment van de webshop zal continu worden uitgebreid met nieuwe diensten en producten.

Loes Dingemans, algemeen directeur bij Unique: “Wil je succesvol zijn als organisatie? Dan moet je zuinig zijn op jouw mensen. Dat start met het vinden van de juiste talenten, maar daar houdt het niet op. Want wat zet je vervolgens in om deze collega’s kundig, vitaal en bevlogen te houden? Cruciale vragen die je jezelf iedere dag zou moeten stellen. Tegelijkertijd vaak tijdrovend en soms complex om echt tot de juiste antwoorden en stappen te komen. Daar helpen wij onze relaties bij middels de HR Store. Met één doel: kundige en bevlogen medewerkers, ondersteund door slimme oplossingen.” 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.