shadow

Loes Dingemans nieuwe algemeen directeur Unique Nederland

Loes Dingemans (46) is vanaf 1 februari de nieuwe algemeen directeur van HR-dienstverlener Unique. Zij volgt Raymond Puts op, die is benoemd tot country director bij USG People, het moederbedrijf van Unique. Loes Dingemans was de afgelopen drie jaar als operationeel directeur verantwoordelijk voor alle vestigingen en specialisaties van Unique Nederland. Daarvoor was zij zes jaar werkzaam als partner bij consultancybureau Pepertuum. Voor deze functie werkte Loes ruim twaalf jaar bij Unique, en bekleedde zij een reeks van functies: van intercedent tot regio directeur.

“Ik zie mijn aanstelling als een bewijs van vertrouwen en een mooie uitdaging”, aldus Loes Dingemans. “Ik wil Unique verder positioneren als de vooruitstrevende HR-partner voor werkend en ondernemend Nederland. Mijn doel is om met eigentijdse oplossingen voor ondernemers in te spelen op de snel veranderende arbeidsmarkt. Maar bovenal wil ik met Unique een belangrijke adviseur zijn voor alle HR-vraagstukken. Werken aan morgen. Dat is wat Unique doet. Ik kijk er naar uit om, samen met onze mensen, vorm te geven aan deze nieuwe uitdaging.”
 

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.