shadow

Unique behoort tot de beste werkgevers van Nederland

Almere, 25 maart 2015 – Unique, onderdeel van USG People, heeft de achtste plaats bemachtigd op de lijst van Best Workplaces 2015. Unique behaalt hiermee de unieke positie als eerste HR-dienstverlener in de top tien Best Workplaces 2015. De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. De uitreiking vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van een vragenlijst met 58 stellingen en een evaluatie van het werkgeversbeleid is de lijst van Best Workplaces van Nederland opgesteld.

Unique staat al jaren aan de top van HR-dienstverleners in Nederland. De website van Unique is voor vier achtereenvolgende jaren aangewezen als beste carrièrewebsite en vorig jaar bemachtigde Unique de tweede plek als Uitzendbureau van het Jaar. Tevens ondersteunt Unique projecten, zoals Unicef, Stichting Gered Gereedschap, World Press Photo en diverse andere kunstprojecten. Tenslotte heeft Unique haar eigen ondernemersplatform Peoplebusiness, dat geheel in het teken staat van goed werkgeverschap. Het platform bestaat uit een magazine, website, events en een tweewekelijkse nieuwsbrief en biedt ondernemers inspiratie, informatie en diepgaande kennis.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “Unique adviseert niet alleen bedrijven om hun werkgeverschap goed te vervullen, maar zorgt ook goed voor haar eigen personeel. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij Unique werkt, met welke achtergrond dan ook, zich als een vis in het water voelt. Zorgen dat iedereen iedere dag met plezier naar het werk gaat, dat is wat mij als directeur drijft. Deze plaats in de top tien van beste werkplekken is dan ook een mooie weerspiegeling van de sfeer bij Unique en maakt mij meer dan een trots man.”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.