shadow

Werkverkenners: samenwerking USG People en FD Mediagroep

Over de Nederlandse arbeidsmarkt wordt veel gediscussieerd. Wat is de waarde van flexibiliteit? Wat doen we met de opleiding van jongeren? Deze discussies zie je in de Tweede kamer, hoor je op BNR Nieuwsradio en je leest erover in het FD. Maar over werk wordt overal gesproken: aan het bureau, in de kroeg, thuis of online. Waarom? Omdat het één van de belangrijkste factoren van het leven zelf is. Echter: er gaat hier iets mis. Waar mensen debatteren over de ‘arbeidsmarkt’, ziet men vaak het totaalplaatje, maar mist men de individuele details. En waar mensen vertellen over de persoonlijke situatie, is de bredere blik vaak ver weg.

Werkverkenners lost dat probleem op. In dit nieuwe platform, opgezet door BNR Nieuwsradio, Het Financieele Dagblad en USG People en haar star brands (Start People, Unique, Secretary Plus, USG Professionals) leggen we verbindingen tussen een baan en de arbeidsmarkt, tussen microverhalen en macrobewegingen, tussen persoonlijke triomfen en succesvol beleid.

Waarom Werkverkenners?

In Werkverkenners worden verbindingen gelegd tussen macrotrends en microverhalen op het gebied van arbeid.

Crossmediaal programma

Werkverkenners is een crossmediaal programma waarin BNR Nieuwsradio, het FD, USG People en de star brands een jaar lang samenwerken.

  • Het programma bevat onder meer:
  • het wekelijkse radioprogramma BNR Werkverkenners op BNR Nieuwsradio;
  • twee grote landelijke events op locatie, waar relaties van Unique bij worden uitgenodigd;
  • een serie van boardroomsessies waar Unique er een invult;
  • een website met speciale eventpagina;
  • verschillende redactionele bijdrages in het FD;
  • aandacht via de verschillende sociale media.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.