shadow

Unique pakt tweede plek in verkiezing Uitzendbureau van het Jaar

Unique heeft een tweede plek veroverd in de verkiezing Uitzendbureau van het Jaar.
Unique behaalt een gemiddeld cijfer van 8,01 en scoort vooral hoog op het gebied van ‘Snelheid en stiptheid van het betalen van het salaris’ aan de kant van de flexkrachten. Zij geven Unique hiervoor een 8,9. Aan de opdrachtgeverskant wordt de ‘vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel’ het beste beoordeeld. Opdrachtgevers geven Unique hiervoor gemiddeld een 8,57.

De bekendmaking vond dit jaar plaats in Stadstheater De Kom in Nieuwegein. De verkiezing is voor de negende keer gehouden en is een initiatief van Q&A Research & Consultancy. ABU en NBBU ondersteunen de verkiezing. Dit jaar hebben zowel opdrachtgevers als flexkrachten 12.991 online beoordelingen gegeven aan alle deelnemende uitzendorganisaties. Naast Uitzendbureau van het Jaar werden ook het MKB Uitzendbureau en de Flexspecialist van het Jaar bekendgemaakt. Match 4U en YoungCapital/StudentenWerk zijn de gelukkigen in deze categorieën.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “Deze zilveren plek voelt echt als een kers op de taart, omdat we de afgelopen periode hard hebben gewerkt om Unique nog duidelijker en meer onderscheidend in de markt te zetten. Dat is duidelijk gelukt gezien deze enorme blijk van waardering van al onze uitzendmedewerkers en opdrachtgevers. Dat wij nu officieel bij van één de beste uitzendbureaus van Nederland horen weerspiegelt de goede sfeer en de ongelofelijke drive binnen Unique. Wij doen ons werk met veel plezier. Elke medewerker van Unique probeert dagelijks het verschil te maken en dat zie je terug in dit resultaat. Deze mooie zilveren plek is het bewijs dat we het juiste pad bewandelen. En dat blijven we de komende tijd doen!”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.