shadow

Unique.nl blijft nummer één in strijd om Carrièrewebsite van het jaar

Voor de vierde keer op rij is de website van Unique uitgeroepen tot ‘Beste Website van het Jaar’ in de categorie carrière. Met het eindcijfer van een 8.6 werd Unique het best beoordeeld op de onderdelen ontwerp, inhoud en navigatie en pakt daarom wederom de titel. Voor Unique betekent deze award erkenning voor het constant optimaliseren en testen van de website. Het is de veertiende keer dat de verkiezing van Beste Website van het Jaar, uitgevoerd door MetrixLab, plaatsvindt. The Harbour Club in Amsterdam was gisteren het decor van de feestelijke uitreiking.

Unique verslaat met het winnen van de titel onder andere kanshebbers Nationale Vacaturebank, Randstad en YoungCapital. Nederlanders hebben dit jaar massaal hun stem uitgebracht, ruim 946.000 keer lieten zij hun mening gelden. Per categorie kon er gestemd worden voor de beste en de populairste website. De award voor de beste website gaat naar de site met de hoogste kwaliteitsscore. De site met de meeste stemmen krijgt de titel populairste website.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “We zijn ontzettend blij dat we voor de vierde keer op rij deze prestigieuze titel op onze naam mogen schrijven. Het is een grote eer om de bevestiging te krijgen dat onze online strategie succesvol is bij de doelgroep. Een ijzersterke online strategie is in deze tijd absoluut onmisbaar.’’
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.