shadow

Unique wederom uitgeroepen tot Best Workplace van Nederland

Unique, onderdeel van USG People, is opnieuw uitgeroepen tot Best Workplace van Nederland. Dit jaar behaalde de HR-dienstverlener de achtste positie in de top tien van bedrijven met meer dan 500 werknemers. Great Place to Work® onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Het is de derde keer dat Unique een plek heeft bemachtigd en staat hiermee sinds de deelname aan het onderzoek aan de top van HR-dienstverleners in Nederland.

Ten aanzien van vorig jaar laat Unique een verbeterde Trust Index zien, een stijging van 3 procent. Deze score is gebaseerd op geloofwaardigheid, respect, rechtvaardigheid, trots en kameraadschap. Op alle indicatoren heeft Unique een groei doorgemaakt, met geloofwaardigheid aan kop. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de medewerkers de kwaliteit, toegankelijkheid, integriteit, communicatie en competentie van het management nog positiever beoordelen. Net als voorgaande jaren scoort Unique op kameraadschap het hoogst. Denk hierbij aan intimacy, hospitality en community.

De algemeen directeur van Unique, Loes Dingemans, in reactie op de uitkomst: “We zijn er super trots op dat wij ons weer tot de beste werkplekken van Nederland mogen rekenen. In mijn ogen draait het succes van een organisatie om de medewerkers. Bij een aantrekkelijke werkgever komen zij het best tot hun recht en dat is precies wat mij persoonlijk drijft. Zeker als HR-dienstverlener is het belangrijk ‘to practise what you preach’. De uitkomst van het onderzoek is daarvan een mooie weerspiegeling. Wat mij verheugt, is niet alleen de hoge score ten opzichte van andere organisaties, maar vooral ook de verbetering ten aanzien van vorig jaar. Met elkaar stellen we alles in het werk om deze trend ook komend jaar voort te zetten.” 

Over het onderzoek

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Op basis van een vragenlijst met 58 stellingen en een evaluatie van het werkgeversbeleid worden jaarlijks de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.