shadow

Unique wint zilver bij verkiezing Uitzendbureau van het Jaar

Almere, 25 juni 2015 – Unique is dit jaar wederom uitgeroepen tot een van de beste uitzendbureaus van Nederland. De HR-dienstverlener heeft een tweede plek veroverd in de verkiezing Uitzendbureau van het Jaar 2015. Unique behaalt een gemiddeld cijfer van een 7,6 en scoort vooral hoog op ‘snelheid betaling flexkrachten’ en ‘klantvriendelijkheid’.

De bekendmaking vond dit jaar plaats in Inn Style in Maarssen. De verkiezing is voor de tiende keer gehouden en is een initiatief van Q&A Research & Consultancy. Brancheverenigingen ABU en NBBU ondersteunen de verkiezing. Dit jaar hebben zowel opdrachtgevers als flexkrachten meer dan 8.600 online beoordelingen gegeven aan alle deelnemers.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “Ik ben enorm trots dat wij ons wederom een van de beste uitzendbureaus van Nederland mogen noemen. Het is een kroon op ons werk. Deze mooie tweede plek hebben we te danken aan het feit dat iedere uitzendkracht en elke opdrachtgever voelt en ziet dat wij ons werk met passie en plezier doen. Of het nu gaat om het plaatsen van de juiste kandidaat, het adviseren van klanten over aankomende wetswijzigingen of het inspireren over goed werkgeverschap, kwalitatief werk afleveren zit in ons DNA.”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.