shadow

Unique wederom nummer één Carrièrewebsite van het Jaar

De website van Unique is tijdens de ‘Website van het Jaar’ verkiezing voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Website’ in de categorie carrière. Voor Unique is de erkenning een beloning voor het constant vernieuwen, upgraden en optimaliseren van het platform. Dit jaar is het de vijftiende keer dat de ‘Website van het Jaar’ verkiezing, uitgevoerd door MetrixLab, plaatsvindt. De Beurs van Berlage in Amsterdam was het decor van de feestelijke avond.

Unique verslaat met het winnen van de titel onder andere kanshebbers Nationale Vacaturebank, Monsterboard en Indeed. 823.796 Nederlanders lieten hun mening gelden. Per categorie konden zij stemmen op de meest populaire én op de beste website. De site met de meeste stemmen krijgt de titel ‘Populairste Website’ en de website met de hoogste kwaliteitsscore sleept de award voor ‘Beste Website’ in de wacht. Het is de tweede keer deze maand dat Unique in de prijzen valt. Priscillia Lavin Luengo van Technicum sleepte onlangs de award voor ‘Intercedent van het Jaar’ in de wacht.

“Het is een enorme eer om voor de vijfde keer deze award in ontvangst te nemen”, aldus Raymond Puts, algemeen directeur van Unique. “We zijn ontzettend blij dat we wederom deze prestigieuze titel op onze naam schrijven. In een tijd waarin online en mobile steeds belangrijker worden, is een mobiele aanpak essentieel. Wij zijn continu bezig om de bezoekers van onze website op elk apparaat van de juiste, relevante informatie te voorzien. Omdat dit in de toekomst alleen maar belangrijker wordt, werkt ons team elke dag ontzettend hard aan het verbeteren van ons platform. Het doet me goed om te zien dat onze strategie zijn vruchten afwerpt. Mijn complimenten aan het online team.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.