shadow

Bluelink gunt offshoring project exclusief aan

Customer Care de exclusieve opdracht voor een offshoringsproject in Praag. Unique Customer Care verzorgt de werving en selectie van vijftig Nederlandstalige CRM Advisors. Zij gaan voor de periode van minimaal één jaar werken bij Bluelink in Praag, voor de klantenservice van Transavia.

Unique werft op basis van competentieprofielen en zet gamification in bij het selectieproces. Binnen deze game staat een fictieve en realistische verhaallijn centraal. De sollicitant wordt in de positie geplaatst van een servicemedewerker bij een luchtvaartmaatschappij en doorloopt verschillende scenario’s (rollenspellen) binnen de game. Unique kiest zeer bewust voor testen door middel van gamification. Gamification biedt een hogere voorspellende waarde, doordat kandidaten worden getest in een realistische werkomgeving. Dat maakt authentiek gedrag inzichtelijk, waardoor de test een goede voorspeller blijkt van succes.

Margaux Swartz, HR-coördinator bij Bluelink: “Bij Bluelink werken we onder andere voor AirFrance KLM, Transavia, en Delta Airlines. De recruitmentgame is realistisch en sluit naadloos aan bij onze werkzaamheden voor deze maatschappijen. Daarnaast beschikt Unique over de specialistische kennis in onze branche en heeft aantoonbare successen in offshoring projecten. Dat geeft vertrouwen.” 

Debbie Wannet, Regionaal Sales Manager Customer Care bij Unique: “Zowel Unique als Bluelink zijn ambitieuze en innovatieve organisaties die altijd oog hebben voor de best mogelijke service- en dienstverlening. Precies op dat vlak hebben we elkaar gevonden. We zijn trots dat we Bluelink mogen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Ook in Praag werkt Unique samen met Bluelink en vijftig Nederlandse CRM Advisors aan morgen.”
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.