shadow

Unique online trainingen

Unique heeft in samenwerking met GoodHabitz een breed aanbod aan online trainingen. Van Microsoft Office tot persoonlijke effectiviteit. Van Social media tot conflicthantering en van commercie tot management. Bovendien worden er elke maand nieuwe trainingen ontwikkeld en toegevoegd aan het online trainingspakket.
Het lidmaatschap van GoodHabitz biedt direct toegang tot alle beschikbare online trainingen. De online trainingen zijn inspirerend, eigentijds en praktisch. Gericht op meer doelmatigheid, productiviteit, positiviteit en werkplezier.

Klik hier voor een overzicht van alle online trainingen

Bekijk het aanbod


Investering

Vanaf € 19,- per maand kan uw medewerker al trainingen volgen die u aankoopt via GoodHabitz. Vanaf 10 medewerkers krijgt u korting en toegang tot een beheerdersaccount. Zo heeft u altijd inzicht in de activiteiten van uw medewerkers en kunt u GoodHabitz gebruiken bij uw ambitiemanagement. Tevens kunt u via trainershandboeken zelf intern trainingen verzorgen en promoten middels posters en leaflets.

GoodHabitz werkt met abonnementen deze zijn gemakkelijk op te waarderen naar het gewenste aantal accounts en op ieder gewenst moment opzegbaar zijn.

Kies hier het abonnement dat bij u past

Wilt u meer informatie over onze online trainingen of andere HR diensten?

Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Neem contact op
       

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.