shadow

Unique Opleidingen en Trainingen

Uw bedrijf nog beter en efficiënter maken? Ontwikkel uw medewerkers met gerichte opleidingen en trainingen. Uit onderzoek blijkt dat uw medewerkers hier veel waarde aan hechten. Zo zijn zij gemotiveerder en breder inzetbaar. Met opleidingen en trainingen via Unique investeert u in uw medewerkers en organisatie. Want zij bepalen het succes van uw organisatie.

Gerichte ontwikkeling van uw medewerkers

Om​ zeker te zijn dat uw personeel zich optimaal ​ontwikkelt, is Unique een samenwerking aangegaan met Springest, de vergelijking en boekingssite voor opleidingen en training. Hier kunt u kiezen uit vele duizenden opleidingen van honderden aanbieders.

Kies opleidingen in ​verschillende vormen en niveaus. Zo bieden wij bijvoorbeeld: 

  • Klassikale lessen of een e-learningtraject
  • Dag- en avondopleidingen
  • Mbo, hbo of master
  • Groepstrainingen- en cursussen met collega's
  • Incompanytrainingen

Alle aanbieders zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Kies het opleidingenaanbod dat het best bij uw organisatie en medewerkers past op ​opleidingen.unique.nl

 

 

Bekijk ons ruime opleidingsaanbod

Bent u er klaar voor om uw bedrijf beter te maken?
Bekijk dan direct ons ruime opleidingsaanbod ​op Opleidingen.Unique.nl

Meer informatie over onze opleidingen, trainingen of andere HR diensten?

Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Neem contact op
       

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.