shadow

Wie zijn wij?

Wij zijn Unique. U bent op zoek naar een nieuwe baan, of juist naar de juiste persoon op de juiste plek. U zoekt een opleiding, u wilt advies. Wij hebben de oplossing die u zoekt. Zowel offline als online.

Diensten voor werkzoekenden en werkgevers

Unique biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden. 

Tijdelijk werk. Uitzenden of detachering

Unique is specialist in het bemiddelen van personeel. Voor ondernemers met tijdelijke vacatures of kandidaten die snel aan het werk willen. 

Een vaste baan. Werving & Selectie

Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor uw onderneming of voor u als werkzoekende. Wilt u iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en u hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

Bent u op zoek naar werk? Of zoekt u voor uw onderneming juist tijdelijke ondersteuning? Bekijk ons vacature-aanbod of plaats hier uw vacature.

Producten en diensten voor werkgevers.

Als HR-partner biedt Unique een breed aanbod aan HR-diensten om u als werkgevers optimaal te ondersteunen. Alles op maat en specifiek voor uw bedrijf. Bekijk al onze HR-diensten.
 
 

Unique Specialties

Als professional bent u toe aan een volgende uitdaging. Of u hebt net uw opleiding afgerond. U bent als ondernemer op zoek naar iemand met alle kennis van Finance, Bouw & Techniek, logistiek of naar meertalig personeel. Of u bent op zoek naar een andere vorm van samenwerking met uw uitzendbureau, bijvoorbeeld het outsourcen van uw recruitment. De mogelijkheden van Unique zijn grenzeloos en daarom hebben wij unieke specialisaties in de branche waarin u wilt werken, de taal die u spreekt of het vakgebied waarin u professional bent. 

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.