shadow

Wie zijn wij?

Unique is uitzendbureau van het eerste uur en ontwikkelt zich al sinds 1963 tot grenzeloze HR-partner.

Van gisteren naar vandaag

Unique wordt in 1972 opgericht door Alex Mulder. De organisatie ontwikkelt zich in de afgelopen jaren van uitzendbureau tot HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland.

Een nieuw Unique. Een nieuw verhaal

In 2015 fuseert Unique met Creyf’s en Technicum. Door deze fusie zijn onze mogelijkheden grenzeloos. We zijn er voor bedrijven en werkzoekenden in alle branches. Op de bouwplaats of in het callcenter. Voor een administratieve klus, tijdens een beurs. Of achter het stuur.

Wij zijn succesvol 

Als HR-partner en uitzendbureau met kennis en ervaring winnen we tal van belangrijke prijzen.


USG People N.V.

Unique staat aan de basis en is onderdeel van het beursgenoteerde USG People N.V. is één van de grootste HR dienstverleners op de Europese markt.

Werk aan morgen. Meer mogelijkheden, beter werk, iedere dag.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.