shadow

Kernactiviteiten

Wij zijn Unique. U bent op zoek naar werk, of juist naar de juiste persoon op de juiste plek. U zoekt een opleiding, u wilt advies. Wij hebben de oplossing die u zoekt. Zowel offline als online.

Diensten voor werkzoekenden en werkgevers

Unique biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden.

Tijdelijk werk. Uitzenden of detachering

Unique is specialist in het bemiddelen van personeel. Voor ondernemers met tijdelijke vacatures of kandidaten die snel aan het werk willen.

Een vaste baan. Werving & Selectie

Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor uw onderneming of voor u als werkzoekende. Wilt u iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en u hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

Bent u op zoek naar werk? Of zoekt u voor uw onderneming juist tijdelijke ondersteuning? Bekijk ons vacature-aanbod of plaats hier uw vacature.

Producten en diensten voor werkgevers.

Als HR-partner biedt Unique een breed aanbod aan HR-diensten om u als werkgevers optimaal te ondersteunen. Alles op maat en specifiek voor uw bedrijf.

HR advies en juridisch advies

U zoekt het beste antwoord op een complex HR-vraagstuk. Uw kennis reikt ver, maar niet zo ver dat u binnen uw organisatie uw standpunt altijd bevestigd krijgt. Bovendien wilt u zeker weten dat u niets over het hoofd ziet. Daarom zoekt u een onafhankelijk adviseur.

Opleidingen en trainingen

U geeft uw mensen de ruimte. Het succes van uw onderneming ligt besloten in uw mensen. Daarom wilt u dat uw werknemers zich ontwikkelen. U wilt uw kennis verbreden om zo nog beter te presteren. Unique heeft ruim 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van talent.

HR zoals u dat wilt

U zoekt een antwoord op een complex HR-vraagstuk of u wilt uw personeel opleidingen en trainingen aanbieden. Gebruik maken van een ZZP-check of ander advies. Bekijk ​onze HR-diensten.

Salarisadministratie en Payrolling

U kiest voor goed werkgeverschap kiezen en het liefst zonder de administratieve rompslomp en de bijbehorende risico’s. Kies dan voor Unique Payroll, een full-service en kostenbesparende oplossing voor contractbeheer, personeels- en loonadministratie.

Unique Specialties

Als professional bent u toe aan een volgende uitdaging. Of u hebt net uw opleiding afgerond.

U bent als ondernemer op zoek naar iemand met alle kennis van Finance, Bouw & Techniek, logistiek of naar meertalig personeel. Of u bent op zoek naar een andere vorm van samenwerking met uw uitzendbureau, bijvoorbeeld het outsourcen van uw recruitment. De mogelijkheden van Unique zijn grenzeloos en daarom hebben wij unieke specialisaties in de branche waarin u wilt werken, de taal die u spreekt of het vakgebied waarin u professional bent. 

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.