shadow

Wie zijn wij?

Wij zijn authentiek 

En bovendien zijn wij nieuwsgierig en we hebben verbeeldingskracht. Op eigen wijze verdiepen wij ons als HR partner in ondernemend en werkend Nederland.

Wij zijn resultaatgericht

Unique gaat verder. Wij zijn ondernemers en staan klaar voor ondernemers. Resultaat is voor ons het belangrijkst. Wij denken net als u. Van heel goed naar nog beter, dat is Unique.

Wij zijn persoonlijk

Bij Unique werken mensenmensen. Wij zijn nieuwsgierig naar u, en naar uw wensen. In ons vak draait alles om mensen, om u. Unique brengt u van vandaag naar morgen.

Wij zijn collegiaal

Wij delen kennis. Met u, maar ook met elkaar. Wij inspireren u als HR-partner. En wij inspireren elkaar door kennis te delen, opleidingen te volgen en plezier te hebben in ons werk. Samen werken aan een volgende stap.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.