shadow

Wie zijn wij?

Wij zijn authentiek 

En bovendien zijn wij nieuwsgierig en we hebben verbeeldingskracht. Op eigen wijze verdiepen wij ons als HR partner in ondernemend en werkend Nederland.

Wij zijn resultaatgericht

Unique gaat verder. Wij zijn ondernemers en staan klaar voor ondernemers. Resultaat is voor ons het belangrijkst. Wij denken net als u. Van heel goed naar nog beter, dat is Unique.

Wij zijn persoonlijk

Bij Unique werken mensenmensen. Wij zijn nieuwsgierig naar u, en naar uw wensen. In ons vak draait alles om mensen, om u. Unique brengt u van vandaag naar morgen.

Wij zijn collegiaal

Wij delen kennis. Met u, maar ook met elkaar. Wij inspireren u als HR-partner. En wij inspireren elkaar door kennis te delen, opleidingen te volgen en plezier te hebben in ons werk. Samen werken aan een volgende stap.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.