shadow

MVO

Wij werken voor en met mensen. En we willen zo verantwoordelijk mogelijk werken. We reduceren onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en omdat we technisch specialist zijn werken we samen met Stichting Gered Gereedschap.

Wij reduceren CO2-uitstoot

We verlagen onze CO2 footprint. Zijn klimaatneutraal door bijvoorbeeld ons leasewagenbeleid. We ‘vergroenen’ ons wagenpark. En we gebruiken uitsluitend papier met het FSC keurmerk, op het moment dat we papier nodig hebben. Want we digitaliseren alle administratieve processen. Meer informatie? Lees het duurzaamheidsverslag van USG People.

Wij streven naar goed ondernemerschap

Uiteraard leven wij de regels rondom kinderarbeid na. En de leveranciers van ons gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de ILO (International Labour Organisation). Ook voor producten die wij gebruiken om de veiligheid op de werkvloer te garanderen zijn wij er zeker van dat er geen sprake is van kinderarbeid. Niet in ons land en niet in het buitenland.

Wij werken samen met Stichting Gered Gereedschap

Deze stichting biedt al ruim 30 jaar praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled gereedschap helpt de stichting technische scholen en beginnende ondernemers. Op alle vestigingen van Technicum wordt met regelmaat (A-merk) gereedschap ingezameld voor de stichting.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.