Jouke Pier, een collega van Unique Emmeloord heeft Dennis -Flexmedewerker van Unique- bezocht op zijn werkplek Van Wijk Nederland. Dankzij de nieuwe werkplek van Dennis kan hij eindelijk verhuizen. Lees hier het verhaal, geschreven door Jouke Pier:

Gisteren heeft onze uitzendkracht Dennis, mij een rondleiding gegeven op zijn werkplek bij Van Wijk Nederland in Lelystad. Een goede klant van Unique Lelystad waar Unique Emmeloord ook actief voor werft. In februari hebben wij Dennis hier geplaatst als heftruckchauffeur. Ik kwam in contact met Dennis en hij vertelde mij dat hij na bijna 2 jaar niet te hebben gewerkt, lastig aan de slag kon komen. Dennis heeft bewust gekozen om de zorg voor zijn zieke vrouw zelfstandig op te pakken. Een logische keuze! Echter merkte hij dat dit gat op zijn cv wel een drempel is bij het vinden van een baan. Dennis kwam erg gedreven op mij over en wilde heel graag weer aan de slag. We hebben hem voorgesteld, de procedure verliep vlot en Dennis kon vrijwel direct starten.

Een aantal maanden later wilde hij verlof opnemen, ik maakte met een knipoog de opmerking: “Verlof??? Met zo’n leuke baan hoef je toch geen vakantie?” Dennis gaf aan dit niet nodig te hebben voor vakantie, maar voor klussen en verhuizen. Dankzij zijn baan bij Van Wijk Nederland kan hij het kleine flatje achter laten voor een gezinswoning.

Topper Dennis

Hier doen wij het voor! Laat je aannames los en geef iedereen een eerlijke kans. Gefeliciteerd met je nieuwe woning en nog een mooie tijd toegewenst bij Van Wijk Nederland B.V.