De Unique foundation

De Unique foundation steunt collega's die zich inzetten voor goede doelen. Collega's die een bijvoorbeeld een tennistoernooi organiseren. Die geld inzamelen voor een doel waarmee zij affiniteit hebben. Omdat ze onderzoek willen steunen, mensen willen helpen of de samenleving een beetje beter willen maken. Die steun kan bestaan uit geld, materiaal of extra vrije tijd. Uit investeren in een doel van unieke collega's. En in elkaar.

 

De Unique foundation werkt

De Unique foundation bestaat sinds het voorjaar van 2018. Inmiddels heeft de eerste Unique collega gebruik gemaakt van Unique Foundation. Met een verhaal dat we graag met je delen. 

Collega Fleur Kok organiseert 'TVZ tennist tegen kanker'

Collega Fleur Fok organiseerde op 27 mei 2018 het tennistoernooi 'TVZ tennist tegen kanker'. Fleur had de ziekte en wilde ook daarom in actie komen. Mensen van alle leeftijden en ieder niveau waren welkom om mee te doen. Het doel was vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Unique sponsorde Fleur en de andere initiatiefnemers van het toernooi met kleding en een financiële bijdrage. De dag was succesvol: Fleur en de andere tennissers overschreden hun doelstelling van ruim 5.000 euro.

Wil je meer weten over Unique?