shadow

Unique Multilingual

U zoekt het beste meertalige personeel want uw bedrijf opereert internationaal. Native speakers zorgen ervoor dat u succesvol bent. Vlekkeloze meertalige communicatie is enorm belangrijk. Unique Multilingual helpt u daarbij. Wij zijn marktleider in de werving & selectie van meertalig personeel. Ons netwerk is groot en ons internationale team spreekt uw taal en kent uw cultuur. Van ja naar yes.

Onze ervaringsdeskundigen staan voor u klaar

De meeste van onze consultants zijn zelf expats, dus zij weten hoe het is om te leven en werken in een nieuwe omgeving. U krijgt dan ook advies op maat van ervaringsdeskundigen. Bovendien profiteert u van het uitgebreide netwerk van Unique Mulitlingual. Wij kennen de professionele kandidaten die u zoekt en werven Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Deens of Noors sprekende, maar ook Hebreeuws of Kantonees sprekende.

Zo bieden we u de beste meertalige kandidaten

Natuurlijk testen we de grammaticale kwaliteiten en vocabulaire van onze kandidaten. In een persoonlijk gesprek met een consultant testen we de mondelinge vaardigheden van de meertalige professional. Maar naast onze talenkennis (we spreken 12 talen vloeiend) zetten we ook onze mensenkennis in. Door middel van de MentalityMatch™, een methodiek die we

De beste meertalige kandidaten. Van ja naar yes.
samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen, leren we de persoonlijkheid van de kandidaat kennen. Doordat we ons ook verdiepen in uw bedrijf vinden wij de ideale medewerker voor uw situatie.

Daarom kiest u voor Unique Multilingual:

Neem contact met ons op

Unique Multilingual denkt met u mee en levert de beste kandidaten. Dat bewijzen we graag in de praktijk. U kunt direct bellen met één van onze consultants 020 570 20 94 of mailen naar info@uniquemultilingual.com.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.