shadow

Uitbesteden inhuurproces (MSP)

U wilt meer grip krijgen op het totale inhuurvolume en de inhuurkosten van uw bedrijf. Daarbij streeft u naar een efficiënt en effectief inhuurproces, dat bovendien 100% compliant is. Unique helpt u daarbij. Als managed service provider (MSP) zijn wij uw specialist in het uitbesteden van het inhuurproces. Overzichtelijk en transparant, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Wij (her)contracteren bovendien uw leveranciers en beoordelen deze ook op andere aspecten zoals performance, tarieven en klanttevredenheid. Dit doen we voor álle inhuur.

Alle flexibele arbeid goed geregeld

Door uw flexibele personeelsbestand uit te besteden aan Unique MSP, heeft u zelf geen omkijken meer naar uw personeel. Wij zijn volledig verantwoordelijk en werken als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Zo verlaagt u uw kosten voor de flexinhuur en wordt uw bedrijfsvoering efficiënter. Kies ook voor het optimaliseren van uw inhuurproces en kies voor totale grip op dit onderdeel. Deze strategische keuze helpt u om u beter te focussen op uw kernactiviteiten. Omdat u weet dat alles goed geregeld is.

 
                

Neem direct contact op om kosten te besparen 

Wij bewijzen graag hoe we u kosten kunnen besparen door een efficiënt inhuurproces. U kunt direct bellen met één van onze consultants 06-18 47 80 30 of mailen naar msp@unique.nl. Meteen uw recruitment vraag aan ons voorleggen? Dat kan ook.

    
Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.