De persoonlijke ervaring van Kitty

Hoewel ik binnen mijn rol als Senior Key Accountmanager binnen USG People met regelmaat vanuit huis werk, merk je toch dat na een aantal weken volledig thuiswerken, dat behoorlijk pittig blijkt te zijn, hè?

Technisch is het thuiswerken veelal niet de uitdaging. Een headset was zo geregeld. Wel is het wennen aan een nieuw ritme – je rolt van de ene call in de andere - wat overigens wel heel efficiënt en productief is. Ik zit een tikkie te dicht op de huid van mijn huisgenoten/kinderen en snak naar wat gezelligheid van collega’s. Ik heb ook nog nooit zoveel contact gehad met klanten, maar nu op een andere wijze en vaak op een ander niveau – veel persoonlijker – je voelt de gezamenlijke betrokkenheid en verbondenheid in deze situatie.

"Ik heb ook nog nooit zoveel contact gehad met klanten, maar nu op een andere wijze – veel persoonlijker – je voelt de gezamenlijke betrokkenheid en verbondenheid in deze situatie."

thuiswerkplek Kitty

Voor mijn klanten en onze flexkrachten is dit niet anders. Het brengt nieuwe initiatieven en creatieve ideeën bij je naar boven om dat thuiswerken zo leuk mogelijk te maken. Hoe haal je de sfeer van je werk naar je huis? Hoe houdt je die betrokkenheid met elkaar – hoe sluit je elke dag af met een glimlach? Hier geef ik invulling aan door elke ochtend te starten met een overleg via “Teams”, leuke dingen organiseren met elkaar zoals een pub quiz, een sport challenge en andere gekkigheid en vervolgens de week af te sluiten met een online ‘Vrijmibo’.

Dit heeft ons aangezet om de ervaringen van onze klanten, onze flexkrachten en onze eigen ervaringen met jullie te willen delen. Ook binnen USG People zijn wij lerende in dit fenomeen. Wij kunnen de verbinding maken met alle leuke tips, ideeën etc. die wij voorbij horen komen bij onze klanten en flexkrachten - die wij met onze collectieve intelligentie samen hebben.

Ik hoop dat deze tips en ervaringen voor al onze klanten en flexkrachten een inspiratie zijn – maar nodig je vooral ook uit leuke, ludieke ervaringen met ons te delen.

kitty

Kitty van Woezik

Senior Key Accountmanager bij USG People

Heb jij leuke tips, ervaringen die je wilt delen of een vraag die je graag aan mij zou willen stellen? Laat het mij gerust hieronder weten.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.