De persoonlijke ervaring van Marit

Net zoals veel mensen in Nederland werk ik op het moment ook thuis. Hulde aan diegene die nog wel voor hun werk het huis uit moeten gaan, bijvoorbeeld de mensen die werkzaam zijn in de zorg. 

Om het thuiswerken leuk te houden en nog een beetje van het zonnetje te genieten ga ik 2 of 3 keer op een dag buiten een rondje wandelen. Gewoon alleen, maar wel dat je even in de buitenlucht bent en in beweging blijft. Daarna neem ik een lekkere snack; een schaaltje yoghurt met fruit of een losse appel. 

"Geniet van de dingen, hoe klein dan ook, die je nog wel kunt doen!"

Op het kantoor van ABN AMRO Den Bosch praat je natuurlijk gezellig met je collega’s. Omdat dat chatten niet helemaal hetzelfde is, heb ik met twee collega’s afgesproken dat wij dagelijks een 10 minuten belmomentje hebben. Dan kan ik even gezellig kletsen en heb je toch een beetje gevoel bij je collega’s.

Als tip aan alle thuiswerkers is dat je niet in de verleiding moet komen om ’s avonds ook nog eventjes te werken. Ga iets doen zonder het scherm. Denk bijvoorbeeld aan sporten, een extra lang rondje buiten wandelen of iets creatiefs. Als je een tuin/balkon hebt en het weer laat het toe, wees dan creatief in de buitenlucht.

Geniet van de dingen, hoe klein dan ook, die je nog wel kunt doen! 

Marit

Marit van der Drift

Flexkracht Unique - KYC Analist bij ABN AMRO

Heb jij leuke tips, ervaringen die je wilt delen of een vraag die je graag aan mij zou willen stellen? Laat het mij gerust hieronder weten.

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.