Tim ontdekt samen met Jochem van Gelder de talenten van kinderen in televisieprogramma 'Later als ik groot ben'.

Tim de Bok (consultant in de regio Den Bosch) is vanaf 12 oktober wekelijks te zien in het RTL4 programma 'Later als ik groot ben'. Kinderen en hun droombaan staan in dit programma centraal. Samen met presentator Jochem van Gelder helpt Tim de kinderen om hun talenten voor hun droombaan inzichtelijk te krijgen middels een aantal spelelementen. Maar wat wilde Tim als kind eigenlijk worden en over welke talenten beschikt hij zelf? Wij vroegen het hem. 

“Vroeger wilde ik archeoloog worden en ging ik altijd met een schep op pad. Zo had ik in de speeltuin voor mijn huis de missie om de botten van een dinosaurus op te graven. Ik stopte pas wanneer ik een dinosaurus bot zou vinden. Op een dag zette ik mijn schep in de grond, en tot mijn verbazing had ik een groot bot gevonden. Van welk dinosaurus zou dit bot zijn? Ik had mijn zinnen gezet op een T-Rex, het was zo groot! Dit was mijn doorbraak dacht ik!"

"Snel schakelde ik de hulptroepen in. Mijn vader is met het bot naar de dierenarts gegaan, misschien dat hij ons kon vertellen van welk dinosaurus het bot zou zijn. De dierenarts is het onderzoek gestart en kwam tot de conclusie dat het bot niet van een dinosaurus was, maar van een koe… Helaas geen doorbraak gemaakt als archeoloog. Maar zeg eerlijk, wie kan zeggen dat ze een koeienheup hebben opgegraven? Sinds die dag heb ik mijn schep nooit meer aangeraakt.”

"Ik hoop dat ik de kinderen door mijn verhaal kan helpen zodat zij hun talenten leren ontdekken en daarin kunnen groeien."

Thumbs up Tim

“Ik ontdekte mijn liefde voor sales op dezelfde leeftijd als de kinderen van het televisieprogramma “Later als ik groot ben.” Ik ben opgegroeid in Made, een klein dorpje naast Breda waar mijn opa en oma een kroeg hadden. Als kind vond ik het leuk om met opa en oma de Bok op Koninginnedag op de markt te staan en spullen te verkopen aan voorbijlopende mensen. En met succes! Van fietsmandjes tot bladblazers, ik verkocht het wel! Mijn opa trok de klanten binnen, en ik werd naar voren geschoven als onderhandelaar. Dit ging iets beter dan mijn ambities als archeoloog. De Koninginnedagen met mijn opa en oma hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. En uiteindelijk heeft mij het ook bij Unique gebracht als Consultant Sales voor regio Den Bosch.”

"Het inzichtelijk maken van talenten bij deze kinderen is echt geweldig om te doen. Spelenderwijs maken wij door middelen van een leuke test de talenten inzichtelijk en ik geef hen samen met Jochem van Gelder  een advies hoe ze deze talenten in kunnen zetten om te komen tot hun droombaan."

"Het deelnemen aan dit programma is ontzettend leuk om te doen want grote avonturen beginnen klein. Maar niks is onmogelijk. Ook als je ouder bent denk ik dat je nog steeds op zoek kunt gaan naar je droombaan. Bij Unique hebben wij diverse mogelijkheden waarin wij mensen kunnen helpen bij de ontwikkeling van hun talenten. Of het nou gaat om het ontwikkelen binnen de huidige baan of om juist samen op zoek te gaan naar dat wat zij nodig hebben om te kunnen starten in hun droombaan. Iedereen is uniek en wij gaan graag samen op zoek naar dat wat iemand uniek maakt om daarbij de perfecte match te vinden. Dat is daar mijn steentje aan mag bij dragen maakt mij ontzettend trots."

Tim is wekelijks te zijn in het televisieprogramma ‘Later als ik groot ben’ vanaf zaterdag 12 oktober om 17.00 uur op RTL4.

In het televisieprogramma ''Later als ik groot ben'' beleven kinderen één dag hun droombaan. Dit kan van alles zijn. Van vlogger tot manager van een vakantiepark. Maar hoeveel weten ze van het beroep wat moet je allemaal leren om later echt in dit beroep aan de slag te kunnen en over welk talent moet je beschikken? Presentator Jochem van Gelder en Unique Consultant Tim de Bok gaan samen met de kinderen op zoek naar de antwoorden. Zijn zij geschikt voor hun droombaan? Kijk iedere zaterdag om 17.00 uur naar RTL4 om antwoord te krijgen op deze vraag.