Consultant

Recruitment, sales of allebei! Het kan allemaal. Als je bij Unique als consultant aan de slag gaat krijg je een veelzijdige functie. Je gaat op zoek naar goede kandidaten voor je klanten, voert sollicitatiegesprekken, zorgt voor een goede relatie met je klant en gaat op zoek naar nieuwe klanten. Daarnaast heb je als consultant volop doorgroeimogelijkheden.

 

 

Dit ga je doen

Maandagochtend start je met een weekaftrap met je team. Nadat je uitgebreid het weekend hebt besproken, bespreek je, onder het genot van een goede kop koffie (of meer dan 1) welke vacatures jullie deze week gaan oppakken, welke bedrijfsbezoeken op de planning staan en wat de doelen worden van de week. Let's go, jullie zijn klaar voor een nieuwe werkweek!

Jouw werkdag
Samen met een collega ga jij op bezoek bij een bedrijf om een vacature binnen te halen en kennis te maken met het bedrijf. Eenmaal terug op de vestiging werk je de vacature uit en zet je deze online. Daarna ga je op zoek naar de juiste kandidaat en houd je intakegesprekken met potentiële kandidaten voor de functie. Je schrijft voorstelprofielen, stelt jouw kandidaten bij jouw klanten voor en plant sollicitatiegesprekken. Ook maak je contracten aan, houd je evaluatiegesprekken en ga je bij het bedrijf op bezoek om te kijken hoe jouw kandidaat zijn of haar werk doet!

 Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je werkweek in te plannen en bespreekt elke week jouw taken voor die week met je manager en team. Hierdoor houd je veel afwisseling in je taken en krijg je je eigen verantwoordelijkheden.

Solliciteer direct

Dit krijg je

 • Startsalaris tussen de €2.000 en €2.300 bruto per maand 
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, zomerfeest en nieuwjaarsfeest
 • Elk kwartaal kans op bonus met je regio!
 • Doorgroeimogelijkheden tot senior consultant, vestigingsmanager of bijvoorbeeld een sales specialisatie 
 • Een mobiel & laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km, ov vergoeding van 100% of een lease-auto (afhankelijk van je functie)
 • Collectiviteitskorting bij Menzis of Zilverenkruis
 • 20 vakantiedagen
 • Persoonlijk uit te geven budget van 6% van je jaarsalaris
  • extra vakantiedagen
  • sportschoolvergoeding
  • uitkering in geld
  • bijdrage aan een nieuwe werkfiets

Dit is Unique

Wij zijn de leukste club van Nederland! Ja, dat durven wij te zeggen. Er wordt hard gewerkt, maar successen worden nog harder gevierd!

Jaarlijks worden er verschillende legendarische bedrijfsfeesten georganiseerd en vinden er regelmatig teamuitjes plaats. Wanneer de gestelde doelen behaald worden gaan we met 300 collega’s een weekend op citytrip ergens in Europa.

De werkweek wordt standaard afgesloten met een goede vrijdagmiddagborrel en tijdens de middagpauze kun je meedoen met tafeltennis- of tafelvoetbaltoernooien op jouw vestiging.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar bevlogen talenten; je kunt snel schakelen, houdt van uitdagingen en bent niet zomaar uit het veld geslagen. 

Daarnaast vind jij het leuk om nieuwe dingen aan te gaan, zie je overal mogelijkheden en werk je graag met mensen.

 • Jij hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Jij hebt jouw rijbewijs B.
Ambitieus?
Je kunt bij Unique kiezen voor een binnendienst (recruitment) of een buitendienst (sales) functie. Afhankelijk van waar jouw interesses en ambities liggen kun je zelfs kiezen voor een duofunctie.

Vacatures als Consultant

221 vacatures

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer
Na je sollicitatie op een vacature nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonische kennismaking

Een recruiter van Unique zal telefonisch contact met jou opnemen om jouw motivatie te bespreken.

3. Persoonlijke kennismaking
Jij komt langs bij Unique om persoonlijk kennis te maken en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over de functie.

4. Assessment

Via de e-mail krijg jij het assessment opgestuurd.

5. Sollicitatiegesprek
Na een positief kennismakingsgesprek heb je een sollicitatiegesprek. Wanneer je dit gesprek ook positief afrondt, ontvang je direct een voorstel.