shadow

Jouw pensioen en zorgverzekering

We weten hoe belangrijk het voor je is om een pensioen op te bouwen. Want ook na je werkende leven wil je onbezorgd verder. Daar zorgen wij voor met onze pensioenregeling. Bovendien kun je jezelf via Unique ook collectief verzekeren, waardoor je geld bespaart. Hieronder lees je meer over je pensioen en zorgverzekering.

De pensioenregeling van Unique

Heb je minimaal 26 weken gewerkt via Unique en ben je 21 jaar of ouder? Dan heb je recht op een pensioen van ons. Van je salaris houden we een deel in waarmee we sparen voor jouw pensioen. Op de website van onze pensioenpartner www.stippensioen.nl vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Ga voor een voordelige collectieve zorgverzekering

Omdat Unique onderdeel is van USG People, profiteer jij van de collectieve verzekeringen bij Menzis, de Amersfoortse en Agis. Je betaalt dan een lagere premie voor je zorgverzekering. Vraag aan de verzekeraar hoeveel korting je precies krijgt. Het aanvragen van de collectieve verzekering doe je telefonisch of via de website van de betreffende verzekeraar met de onderstaande gegevens:

• Menzis: collectiviteitsnummer 21731
• De Amersfoortse:contractnummer 2600150911
• Agis: selecteer ‘Unique Nederland Beheer’ in de lijst voor organisatie met een collectieve 
  verzekering
•Let op: Agis wordt per 1 jan Zilveren Kruis. Ook hier selecteer je ‘Unique Nederland Beheer’ in de lijst voor  organisatie met een collectieve verzekering

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.