shadow

Urenregistratie

Als je via Unique werkt ontvang jij je salaris op maandag of vrijdag, afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent. Bekijk hieronder alle informatie over jouw urenregistratie bij Unique.

Verschillende systemen voor urenregistratie

Unique werkt samen met verschillende opdrachtgevers, van multinationals tot mkb-bedrijven. Daardoor gebruiken wij ook verschillende systemen voor de urenregistratie en uitbetaling. In enkele gevallen wordt er geen online systeem gebruikt en werken we met een papieren urenbriefje.

Via jouw contactpersoon op de vestiging heb je de naam doorgekregen van het online urenregistratiesysteem dat bij jouw werkgever gebruikt wordt voor het digitale werkurenbriefje. Of je hebt papieren werkurenbriefjes ontvangen om jouw uren te registreren. 

Bekijk hier meer informatie over digitale werkurenbriefjes
Bekijk hier meer informatie over papieren werkurenbriefjes
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.