shadow

Urenregistratie

Als je via Unique werkt ontvang jij je salaris op maandag of vrijdag, afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent. Bekijk hieronder alle informatie over jouw urenregistratie bij Unique.

Verschillende systemen voor urenregistratie

Unique werkt samen met verschillende opdrachtgevers, van multinationals tot mkb-bedrijven. Daardoor gebruiken wij ook verschillende systemen voor de urenregistratie en uitbetaling. In enkele gevallen wordt er geen online systeem gebruikt en werken we met een papieren urenbriefje.

Via jouw contactpersoon op de vestiging heb je de naam doorgekregen van het online urenregistratiesysteem dat bij jouw werkgever gebruikt wordt voor het digitale werkurenbriefje. Of je hebt papieren werkurenbriefjes ontvangen om jouw uren te registreren. 

Bekijk hier meer informatie over digitale werkurenbriefjes
Bekijk hier meer informatie over papieren werkurenbriefjes
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.