Shell Summer Teens Experience

Wil je in aanmerking komen voor een Shell zomervakantiebaan? Schrijf je hier vóór 17 juni in, doe werkervaring op en maak kennis met Shell/NAM in Nederland.

Hou rekening met de volgende zaken voordat jij je aanmeldt.

Shell vakantiekracht

“Je leert hoe het is om te werken op een kantoorbaan. Wat ik erg leuk vond is dat de mensen allemaal erg aardig zijn en je goed in de groep laten mee werken.” 

Shell vakantiekracht

“Seeing how people worked within the compound instead of being off shore or in the field.
Being part of the joyful atmosphere within the building complex, it can make anyone feel at
home.”

Shell vakantiekracht

“What I enjoyed most was to see how the inside of this part of shell worked. It was great to see how everyone worked together.”

Shell vakantiekracht

“The way my colleagues treated me, they liked working with me and showed it. I enjoyed
working with them as well”

Goed om te weten voordat je start

Schrijf je vóór 17 juni in voor Shell Summer Teens Experience en wie weet sta jij binnen no time op de werkvloer bij Shell. 

Wat kan Unique anders voor jou betekenen in de vakantie?

Jaarlijks hebben wij meer aanmeldingen van kandidaten dan dat wij vakantiewerk hebben bij Shell. Wil jij in de vakantie graag aan het werk? Bekijk dan snel via deze link alle andere vakantiebanen bij jou in de buurt!

Aanmelden vakantiebaan

Al vele jaren krijgen kinderen van Shell-medewerkers de kans om vakantiewerk te verrichten tijdens de zomervakantie. Ook dit jaar kunnen kinderen van 15 t/m 21 jaar in juni, juli en augustus werkervaring opdoen, geld verdienen en meer te weten komen over Shell

Heeft u interessant, niet te ingewikkeld, werk beschikbaar? Vakantiekrachten kunnen u hierbij helpen deze zomer gedurende de maanden juni, juli en augustus! U zorgt voor de vakantiebaan, Unique zorgt voor de vakantiekracht en de administratieve afhandeling hiervan. 

Vakantiebanen kunnen worden aangemeld via IONavigator gedurende de maanden mei, juni, juli en augustus.

U kunt uw vakantiebaan achterlaten door het volgende document te downloaden en in te vullen: Aanmeldformulier Vakantiebaan bij Shell.

Contact

Je wilt graag dat alles duidelijk is. Wij ook. En daar helpen wij je bij. 
Voor vragen of meer informatie, kun je via Facebook contact opnemen met Unique Shell in House.