Klantadviseur Acceptatie Verkeer parttime

Locatie
Utrecht
Opleiding
MBO
Uren per week
24
Dienstverband
Parttime
Salarisindicatie
€ 15,25 - € 15,26

Wat ga je precies doen

Als klantadviseur bij de afdeling Acceptatie Verkeer houdt jij je bezig met vraagstukken die gaan over het verwerken van offertes, aanvragen en mutaties in de verkeersbranche. Je zorgt ervoor dat je de klant voorziet van de juiste informatie. Samen met een groot team van wel zestig collega's sta jij de klanten te woord.

En heb je het telefonisch contact onder de knie, dan heb je de mogelijkheid om je werkzaamheden uit te breiden. Zoals het registreren van schade en verzoeken uitzetten bij de schade-experts. Op deze manier kan jij je steentje bijdragen aan het versnellen van het proces.

De training zal ongeveer twee weken duren en de eerste periode veel op het kantoor van a.s.r. in Utrecht. Na deze inwerkperiode kan je zowel thuis als op kantoor aan het werk, waarbij ze wel graag willen dat je twee dagen in de week op kantoor bent. Deze tijdelijke baan kan al vanaf 24 uren per week!

Wat bieden we jou

a.s.r. biedt een breed scala aan financiële producten, waarbij te denken valt aan verschillende verzekeringen en pensioenen. Een steentje bijdragen aan de samenleving en ‘Helpen door te doen’ is de filosofie van a.s.r. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons sterker en beter maken en staan we voor gelijke kansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden erkend, gewaardeerd én benut. Verschillende perspectieven, achtergronden, kennis en ervaringen dragen namelijk bij aan het realiseren van de doelstellingen van a.s.r. en worden positief benut en ingezet bij innovatieve, duurzame oplossingen voor onze klanten.

Functie-eisen

  • Je moet bereid zijn om je WFT basis te behalen;
  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact is een pré;
  • Je hebt kennis van Microsoft Excel.

Over het bedrijf

  • Een bruto uurloon van €15,26;
  • Een leuke baan die al kan vanaf 24 uren per week;
  • De kans om je WFT basis en schade te behalen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
  • Een enorm leuk en gezellig team!

Solliciteer direct

Bezig met uploaden van het bestand:

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Unique - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.