shadow

Topwerkgevers

Jij bent op zoek naar een leuke baan, maar niet zómaar een baan.
Je wilt werken bij een aantrekkelijk bedrijf, een aansprekende werkgever. Unique heeft vacatures bij uiteenlopende bedrijven, bijvoorbeeld bij grote multinationals zoals Shell en grote bancaire instanties zoals ABN Amro. Echte topwerkgevers dus.

Unique heeft vacatures bij de leukste bedrijven van Nederland

Je nieuwe baan is belangrijk voor jou. En je gaat natuurlijk niet bij zómaar een bedrijf aan de slag. Dat begrijpen wij bij Unique als geen ander. Daarom bemiddelen wij voor de beste, leukste, meest inspirerende werkgevers van Nederland. Bedrijven die net als wij verder kijken dan jouw cv. Bedrijven die weten dat je naast jouw werkzaamheden ook waarde hecht aan vrije dagen, leuke collega’s, opleidingsmogelijkheden. Zo’n topwerkgever staat hartstikke goed op je cv. Hier kun je zien hoe het is om te werken bij:
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.