shadow

Topwerkgevers

Jij bent op zoek naar een leuke baan, maar niet zómaar een baan.
Je wilt werken bij een aantrekkelijk bedrijf, een aansprekende werkgever. Unique heeft vacatures bij uiteenlopende bedrijven, bijvoorbeeld bij grote multinationals zoals Shell en grote bancaire instanties zoals ABN Amro. Echte topwerkgevers dus.

Unique heeft vacatures bij de leukste bedrijven van Nederland

Je nieuwe baan is belangrijk voor jou. En je gaat natuurlijk niet bij zómaar een bedrijf aan de slag. Dat begrijpen wij bij Unique als geen ander. Daarom bemiddelen wij voor de beste, leukste, meest inspirerende werkgevers van Nederland. Bedrijven die net als wij verder kijken dan jouw cv. Bedrijven die weten dat je naast jouw werkzaamheden ook waarde hecht aan vrije dagen, leuke collega’s, opleidingsmogelijkheden. Zo’n topwerkgever staat hartstikke goed op je cv. Hier kun je zien hoe het is om te werken bij:
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.