shadow

Werken bij ​Ziggo

Diensteninnovatie is erg belangrijk bij Ziggo. In 2006 waren ze dan ook het eerste bedrijf in Nederland met een zogenaamd Webcare Team. Dit is een vaste ploeg van Ziggo-medewerkers die zijn waar de klanten ook zijn: op internetfora, discussieplatforms en netwerksites. Een pro- en interactieve opstelling waar we de verwachtingen van onze klanten mee overtreffen.

Werken bij ​Ziggo

Bij ​Ziggo werken collega’s die initiatief durven nemen. In uiteenlopende functies, van technisch tot commercieel, van financieel tot juridisch en tot klantadviseur, werken zij samen aan de digitale wereld van morgen. Ze werken vanuit de visie dat iedereen, onafhankelijk van kennis of vaardigheden, zo gemakkelijk mogelijk toegang moet hebben tot de verrassende digitale wereld.

​Ziggo is een informeel bedrijf met kantoren door het hele land heen. Een moderne werkgever, die veel waarde hecht aan de ambities en ontwikkeling van alle collega's. Bovendien beslis je zelf over je secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt, na indiensttreding bij ​Ziggo, naast je maandelijkse salaris, een persoonlijk budget. Dit is de optelsom van je vakantiegeld, levensloopbijdrage en verschillende verlofvormen. Jij bepaalt of je het besteedt aan een dagje vrij, meer pensioen of wat extra financiële ruimte tijdens de feestdagen.
 

Wil je werken bij een moderne werkgever, die veel waarde hecht aan de ambities en ontwikkeling van haar collega's?

Bekijk dan de vacatures van Ziggo

Jouw Carrière

Bij ​Ziggo wordt er veel waarde gehecht aan jouw ambities en ontwikkeling. En dat verwachten ze ook van jou, dat je regelmatig vraagt: “Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?” Want jij bent regisseur van je eigen loopbaan. Om te zorgen dat je werk doet waarin je goed bent én uitdaging vindt, helpt ​Ziggo je met loopbaangesprekken, trainingen en cursussen.

Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt om bij ​Ziggo aan de slag te gaan dan kun je je cv en een korte motivatie sturen naar rotterdam.273@uniquecallstaff.nl. Wij nemen daarna contact met je op om je cv door te spreken en de passende vacatures. Sluit de vacature aan, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging.

Mocht je vragen hebben over de verschillende mogelijkheden binnen ​Ziggo dan kun je uiteraard contact opnemen op 010-4148460.

Op zoek naar een uitdagende baan bij een groot internationaal bedrijf?

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.