shadow

Werken bij LDM

LDM is een organisatie in de metaalindustrie. Zij produceert en levert legeringen wereldwijd aan klanten die actief zijn in onder andere de auto- en luchtvaartindustrie, defensie , de bouw, de luxe sanitair branche en de maritieme sector. De organisatie kenmerkt zich door een hoge klantgerichtheid en servicegraad. Het bedrijf is gevestigd in Drunen (Noord-Brabant) en er werken ongeveer 150 medewerkers.

Werken bij ​LDM

LDM kenmerkt zich als een organisatie waarin jij je kunt ontwikkelen! Zo is een oud-uitzendkracht van Unique inmiddels in vaste dienst en volgt momenteel de opleiding Vapro-A. Er heerst een no-nonsense cultuur waarbij samenwerken centraal staat.

Arbeidsvoorwaarden

Je start bij Unique op uitzendbasis voor ongeveer een half jaar (1040 gewerkte uren). Hierna heb je kans om in dienst te treden bij LDM waarbij je een halfjaarcontract krijgt. Na dit contract kan je bij geschiktheid een contract krijgen voor onbepaalde tijd.

Welke vacatures heeft Unique bij LDM?

  • Operator Extrusie
    De afdeling Extrusie (trekkerij en perserij) is verantwoordelijk voor het persen, extruderen en verder bewerken van de messingstaven. Er wordt gewerkt in een 2- of een 3 ploegen systeem. 
  • Operator Gieterij 
    De afdeling Gieterij is verantwoordelijk voor het gehele smeltproces. Hier wordt gewerkt in een 3-ploegen systeem.

Interesse in werken bij LDM?

Bekijk de vacatures en solliciteer!

Jouw carrière

Heb jij affiniteit met metaal en ervaring als operator? Bij LDM zijn wij regelmatig op zoek naar Operators op de afdeling Extrusie en/of Gieterij. Er wordt gewerkt in een 2- of 3-ploegen systeem, afhankelijk van de afdeling.​

Sollicitatieprocedure

Als wij je gegevens ontvangen hebben, plannen we een intakegesprek in op onze vestiging in Waalwijk. Tijdens dit gesprek nemen we jouw CV door. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd wie jij als persoon bent! LDM  beoordeelt vervolgens of je voldoet aan het gewenste profiel. Als dit positief is word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de teamleiders. 
LDM schakelt snel, we krijgen snel terugkoppeling op jouw gesprek, waardoor je vaak de week na je gesprek al kunt beginnen!
 

Werken bij LDM?

Als je in aanmerking wil komen voor het werk bij LDM kun je jouw CV doorsturen naar waalwijk@unique.nl of telefonisch contact opnemen via 0416-339519.

Ben jij gemotiveerd en toe aan een nieuwe uitdaging?

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.