shadow

Werken bij Motip Dupli

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

Werken bij Motip Dupli

Binnen Motip Dupli zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerd personeel. De meest voorkomende vacature binnen Motip Dupli is Lijn- of Machine operator, maar wij zoeken ook geregeld flexibele magazijnkrachten, logistiek personeel, medewerkers kleurmakerij, teamleiders of office personeel. 

Lijn- of Machine operator

Als operator bieden wij een afwisselende baan voor langere tijd. De ideale kandidaat voor de functie Lijn- of Machine operator:
  • Heeft technisch inzicht;
  • Is flexibel inzetbaar (twee ploegendiensten);
  • Is fysiek in staat om als operator aan de slag te gaan (veel staan/lopen);
  • Werkt nauwkeurig (administratie/rekenvaardigheid);
  • Heeft bij voorkeur een afgeronde opleiding in technische richting;

Na een uitgebreid inwerktraject volgt een interne opleiding als Lijn- of Machine operator. In totaal neemt dit circa 6 tot 10 weken in beslag. Na het afronden van het inwerktraject en de interne opleiding start de medewerker als zelfstandig werkend operator. 

Naast vacatures voor operators komen er dus ook geregeld andere vacatures voorbij. Informeer hiernaar bij de Inhouse vestiging van Unique.

 

Interesse om door te groeien bij Motip Dupli?

Solliciteer nu

Jouw Carrière

Door het uitgebreide inwerk- en opleidingstraject biedt Motip Dupli nieuwe medewerkers de mogelijkheid om door te groeien en zich verder te ontwikkelen. Na een bepaalde periode via Unique te hebben gewerkt, volgt bij goed functioneren als zelfstandig operator een dienstverband bij Motip Dupli. Ook voor andere functies zijn er geregeld mogelijkheden om door te groeien binnen Motip Dupli. Motip Dupli beschikt tevens over een uitgebreide e-learning omgeving.

Sollicitatieprocedure

Nadat je hebt gesolliciteerd en je arbeidsverleden aan Unique hebt verstrekt, ontvang je een terugkoppeling. Zijn er meteen mogelijkheden? Dan wordt je hierover geïnformeerd of uitgenodigd voor een sollicitatie of intakegesprek. Indien er geen directe mogelijkheden binnen Motip Dupli zijn, worden je gegevens opgeslagen, zodat Unique later contact met je op kan nemen als er nieuwe passende vacatures vrijkomen.

Ben jij enthousiast geworden en zie je het zitten om bij Motip Dupli aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de Inhouse vestiging van Unique via 0561-69 44 85 en informeer naar de mogelijkheden. 

Ben jij gemotiveerd en toe aan een nieuwe uitdaging?

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.