Werken bij De Friesland Zorgverzekeraar

shadow

Solliciteer jij ook bij De Friesland Zorgverzekeraar?

Kom werken bij De Friesland Zorgverzekeraar en solliciteer vandaag nog via Unique. Hier kan je doen wat je leuk vindt! Bijvoorbeeld aan de slag als Allround klantadviseur, medewerker Creditmanagement of werken op de afdeling Operations. Op deze pagina lees je alles over De Friesland Zorgverzekeraar; over de organisatie, de vacatures en de sollicitatieprocedure. Heb je toch nog vragen? Stel ze aan ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bekijk alle vacatures ​van De Friesland Zorgverzekeraar:

Plezier in het werk vinden wij logisch! #Enjij?

De Friesland Zorgverzekeraar is een onderscheidende dienstverlener op het gebied van vitaliteit, gezondheid en zorg. De Friesland Zorgverzekeraar biedt meerwaarde richting haar klanten en faciliteert klanten gezond te leven en vitaal te blijven! Ze werken niet met tijdrovende keuzemenu’s, maar wel met tijd en aandacht voor de klant! Werken doen we voor hun klanten, met PLEZIER en SAMEN met jou!

De Friesland Zorgverzekeraar biedt jou een uitgebreid en intensief trainingsprogramma van 4 weken, een goede werksfeer èn een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel aandacht voor gezonde- en sportieve activiteiten.

Wil jij ook de beste worden in je vakgebied, dan zoeken we jou! Een proactieve enthousiaste persoonlijkheid met lef!

Herken jij je in onderstaand DNA? Dan pas jij goed bij De Friesland Zorgverzekeraar!

  • Persoonlijk en dichtbij iedere klant. De klant is het belangrijkst en daarom is jouw advies altijd eerlijk en oprecht.
  • Werk samen in het belang van de klant en maak daarbij steeds gebruik van elkaars kwaliteiten.
  • Plezier in het werk vinden wij logisch. Gun iedere klant jouw glimlach, want jouw enthousiasme is aanstekelijk!
  • Doen wat je belooft! En waarom niet iedere dag een beetje beter dan gisteren?
  • Je hebt het lef om zelf beslissingen te maken en anderen feedback te geven.

Werken bij De Friesland Zorgverzekeraar

Hoe het is om bij De Friesland Zorgverzekeraar te werken? Dat laten we graag aan je zien aan de hand van een aantal filmpjes en door testimonials van jouw toekomstige collega’s.

icon De sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Unique bij De Friesland Zorgverzekeraar. Dit kan je verwachten tijdens je sollicitatieprocedure.

Stap 1. De checklist

Stap 1. De checklist

Na je sollicitatie is het tijd voor een checklist. Ben je het juiste aantal uren beschikbaar? Ga je akkoord met het salaris en de reiskostenvergoeding? Heb je geen vakanties gepland? Allemaal vragen die wij telefonisch met je door gaan nemen. Is alles oké? Dan speel jij de Lucidious game.

Stap 2. Lucidious Game

Stap 2. Lucidious Game

Tijdens deze leuke game worden de basiscompetenties van een goede klantadviseur getoetst. Kan jij goed doorvragen? Heb jij een sterke luistervaardigheid en zorg jij er altijd voor dat het probleem écht wordt opgelost? Dan gaat de uitslag van de Lucidious Game bevestigen dat jij wordt uitgenodigd op onze toffe Match Experience.

Stap 3. De Unique Match Experience

Stap 3. De Unique Match Experience

De Match Experience bestaat uit gave onderdelen die jou informeren én helpen voorbereiden op de Match Day bij De Friesland Zorgverzekeraar. Ook willen we op die dag jou natuurlijk goed leren kennen, zodat we kunnen bepalen of jij goed bij DFZ past. Maak kennis met Unique, bekijk filmpjes & foto’s van de afdeling waar jij komt te werken en oefen rollenspellen op onze Match Experience!

Stap 4. Match Day: bij De Friesland Zorgverzekeraar

Stap 4. Match Day: bij De Friesland Zorgverzekeraar

Tijdens de Match Day maak je kennis met De Friesland Zorgverzekeraar én zij met jou! Dit doen we door middel van een voorstelronde, een kennismaking met DFZ, rollenspellen, meeluisteren, een rondleiding op de afdeling en een afsluitend gesprek waar de laatste vragen gesteld kunnen worden. Lang in spanning zitten en wachten op de uitslag? Zeker niet! De dag van de Match Day hoor jij nog of je bent aangenomen!

Stap 1. De checklist

Stap 1. De checklist

Stap 2. Lucidious Game

Stap 2. Lucidious Game

Stap 3. De Unique Match Experience

Stap 3. De Unique Match Experience

Stap 4. Match Day: bij De Friesland Zorgverzekeraar

Stap 4. Match Day: bij De Friesland Zorgverzekeraar

img Snel je cv achterlaten?

Weet je niet zeker of je moet solliciteren of kun je niet kiezen tussen de vacatures? Laat je cv maar hier achter! Wij zoeken de best passende vacature voor je. Je doet dan een open sollicitatie, vermeld er nog even bij dat je graag bij De Friesland Zorg wilt werken.

icon Waarom via Unique solliciteren?

Unique werft voor De Friesland Zorgverzekeraar. En dat is niet voor niets! Lees meer over de voordelen van werken via Unique.

icon

Jij bent belangrijk!

Daarom krijg je (via Unique) toegang tot GoodHabitz. Ons portaal met meer dan 100 gratis trainingen!

icon

Lucidious game

Kun jij goed doorvragen? Heb je een sterke luistervaardigheid en zorg je altijd dat problemen écht worden opgelost? De Lucidious Game geeft antwoord.

 

Heb je een vraag?

Stel hem hier, dan ​geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Sanne, Anke, Joline en Marrit

Sanne, Anke, Joline en Marrit

Banking & Insurance

Banking & Insurance

Sanne, Anke, Joline en Marrit

Banking & Insurance

Banking & Insurance

Uitzendbureau Unique

Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw vragen en sollicitaties bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.