Collectieve zorgverzekering via Unique


Werk je via Unique? Dan kun je korting krijgen op de zorgverzekeringen van Menzis en De Amersfoortse. Ga na of je voordeel hebt van de collectieve afspraken die wij met de zorgverzekeraars hebben gemaakt.

De collectieve zorgverzekering afsluiten of een offerte aanvragen?

Op de websites van Menzis en De Amersfoortse vind je verdere informatie. Daar vraag je een offerte aan of sluit je de zorgverzekering online af. Onze collectiviteitskorting wordt meegenomen in de berekening van je premie. Je regelt alles zelf met de verzekeraar. Ook de premie betaal je rechtstreeks.

Wil je overstappen? Doe dit vóór het einde van het jaar

Jij bent vrij in je keuze voor een zorgverzekeraar. Voor de basisverzekering moet een zorgverzekeraar je altijd accepteren. Bij een aanvullend pakket kan er wel sprake zijn van medische selectie. Wil je overstappen naar een van onze collectieve zorgverzekeringen? Zeg je huidige zorgverzekering dan vóór 1 januari op. Dat kun je tegelijk doen met het aanmelden bij de nieuwe zorgverzekeraar. Zowel Menzis als De Amersfoortse bieden een opzegservice voor je bestaande zorgverzekering.

Meteen solliciteren?

Er staan meer dan 1.500 vacatures op onze website.

Begin met het vinden van jouw nieuwe droombaan. Of doe een open sollicitatie zodat wij je meehelpen zoeken naar die baan waar je weer blij van wordt.