Hypotheek voor flexkrachten. De perspectiefverklaring

Een hypotheek afsluiten zonder vast contract? Ook daarmee helpt Unique je. Een huis kopen is vaak één van de grootste beslissingen in je leven. Je gaat een hypotheekverplichting aan voor tientallen jaren. Daarom zijn jouw inkomen, arbeidscontract en arbeidsverleden belangrijke peilers voor banken. Die peilers meten we met de perspectiefverklaring. Jij maakt kans op een hypotheek!

Voor de perspectiefverklaring kijken we naar de kans (het perspectief) op inkomen, en dus niet zozeer naar het soort arbeidsovereenkomst dat je krijgt. Met een goed inkomensvooruitzicht maak je dus meer kans op een hypotheek. Er zijn wel een paar voorwaarden:

  • Je werkt minimaal 52 weken via Unique
  • En je werkt op het moment van aanvragen ook via ons

Hoe vraag je de verklaring aan? Ga naar MijnUnique en log in met jouw eigen gegevens. Vraag vervolgens de verklaring aan. We nodigen je uit voor een gesprek en daarna voeren we de arbeidsmarktscan uit die we nodig hebben om de perspectiefverklaring af te geven.

Met de perspectiefverklaring kun je direct een afspraak maken voor een hypotheekgesprek met jouw hypotheekadviseur. Houd er wel rekening mee dat er een doorlooptijd is voor de aanvraag, van gemiddeld drie weken.

 

 

 

Meteen solliciteren?

Er staan meer dan 1.500 vacatures op onze website.

Begin met het vinden van jouw nieuwe droombaan. Of doe een open sollicitatie zodat wij je meehelpen zoeken naar die baan waar je weer blij van wordt.